Svadobná noc

doubledog

spal som, kedze som bol unaveny.´

svadobna noc je podla mna na sex dost nevhodna, je vela prilezitosti, kedy si to clovek vie lepsie vychutnat.

sex za manzelstvo je pre zeny vyhodny, pre muzov vobec
takze kedze to dnes ide aj inak, tak sa do manzelstva muzi nehrnu.

jahodka123

marryme - ja to tiež nechápem, ale vieš čo je sranda? Kedysi to takto bolo. Sex až po svadbe, spoločné bývanie detto a ešte vtipnejšie je na tom to, že tie vzťahy vydržali na celý život, zato tie dnešné, ktoré sú ešte pred svadbou overené spoločným bývaním aj tým, či im to spolu klape v posteli, sa po 3-5 rokoch rozvedú...

jahodka123

lulu22 - u nás na svadbách to tiež tak býva. Ked sa nevesta "odčepčí", tak sa idu prezliecť, teda nevesta - to niečoho pohodlnejšieho a väčšinou sa vrátia najskôr za hodinu a tá hodina je akože tá svadobná noc, ten prvý posvadobný sexík. Ešte som nepočula, že by si mladomanželia vrzli až na druhý deň poobede, ked sa po tom všetkom zobudili... A tiež nechápem to odčepčovanie, ked nevesta už neni dávno panna, prípadne je na svadbe tehotná alebo už dieťa dávno má. Ale šak nechajme tak.. :)

marryme

Nám to v posteli vždy klapalo... Takže tieto veci ja vôbec riešiť nemusim. Sex je súčasťou lásky, predstava že chodim s mužom povedzme päť rokov bez sexu, bez žitia v spoločnej domácnosti, bez každodenného spoločného života a každodenného spoločneho riešenia problémov ....to akože si ako predstavujes, bella? Vzťah bez fyzického kontaktu... Mala si vôbec niekedy nejaký vzťah?

marryme

Zuzi ved máme rovnaký názor... Vravím že tá hysteria okolo odpanovania počas svadobnej noci je odveci. Je to jedno či počas svadby je sex alebo nie, hlavne že je pohoda. Svadba je o rozhodnuti dvoch ľudí stráviť spolu život bok po boku v dobrom aj zlom.

Marsmeloun

bella12 .... trošicku by nezaškodilo sa prebudiť :D ak si to zažila ako to opisuješ tak ti gratulujem je to pekné ... ale ked tak tu moc mudruješ o odpannovaní ... neviem ci to je vždy prvý krat taká slava .... bolesť , jedno s druhým .... tak ty si zažila alebo zažijes svabodnu noc .... ale nebudes mocť spomínať na ten sex po stužkovej , na ten na luke pod hviezdami ... ty mas svadobnu noc a my mladosť :-P :D a ja som svoj už mala a predsvadbou a sme spolu doteraz :-P :D ale je topekné no ..... rob ako myslíš .. proti gustu žiaden dišputát :D len pozor ... aby tvojho princa neomrzelo tolké čakanie :D

zuzi74

marryme, ved ja som nikde nepisala, ze sex musi byt v nejakom termine, ale ze je dolezity tak ako pred svadbou tak aj po svadbe. Ak si dvaja ludia nevyhovuju po sexualnej stranke, tak je vztah o nicom.