On je do mňa zaľúbený, no ja do neho nie som

Príspevok v téme: On je do mňa zaľúbený, no ja do neho nie som
(ne)zalubena

Je to trošku zložitejšie...
Ja mám 17 a prednedávnom v škole sa mi jeden chalan (poznáme sa od základky) priznal, že je do mňa zaľúbený a že prakticky nevie bezo mňa žit, že zaspáva s pocitom, že ma ma pri sebe, nevie na mna prestat mysliet...ako ma strašne miluje a pod.... mne to bolo dost trapne, kedze ako kamarat je fajn, ale ako partner nie a je to o to zložitejšie že chodim s jeho "kamaratom" ak sa to dá tak nazvat, chodili sme do jednej triedy, teraz sú na inom odbore.Ćo mám robiť?? mam sa mu priznat, ze tajne randim s jeho kamošom??????? od začiatku sa mi páčil , ale nie na toľko , §ako môj parner, mozeme byt len kamarati....:(

Magy

pises, ze to dopadlo "dost zle", ja by som to nazval vystiznejsie. katastrofa! som zvedavy, ako mu vysvetlis, ze si mu dovolila take vasnive bozkavanie, aj ked mas ineho priatela a co ma zaujima este viac, ako vysvetlis svojmu sucasnemu priatelovi, co to malo znamenat. na to, ze sa to nikdy nedozvie, rovno zabudni. tomuto zalubencovi raz budes musiet povedat, ako sa veci naozaj maju. skor ci neskor a priprav sa na horuce chvile!

Honor

V živote to tak chodí. Buď niekoho chceš a on nechce teba alebo aj by niekto mal záujem byť s tebou, ale ty zase nie. Presne tento prípad ešte na strednej škole som zažila so svojim spolužiakom, ktorý sa o mňa pokúšal 3 roky. Iné riešenie ako jedno rázne nie neexistuje. Nemusíš byť hnusná, proste len narovinu povedať, že nič viac medzi vami byť nemôže. Ono to zabolí každého človeka určite, ale to prejde. Aj ja teraz si rozumiem dokonale so svojim spolužiakom z vysokej, ale viem, že to nemá perspektívu a radšej to nechám tak a vážim si ho ako dobrého kamaráta a viem, že iný ešte príde. On to musí tiež nejak tak brať ;)

asfsadfv

(ne)zalubena -> nevadi aspon si sa bozkavala a nestalo ta to ani trochu usilia, mnohe tu placu za maju 22-23 a ziaden vztah ani bozk ... ber to pozitivne :)

(ne)zalubena

Takže ahojte.
Dnes som bola s ním, a dopadlo to dosť zle. Stretli sme sa a povedala som mu, že mu niečo chcem povedať. Ako z telenovely :/// potom ma začal vášnivo bozkávať a ja som nevedela ani ako sa volám, tak ma to dostalo, takže ďalší pekný deň je za nami a nič z toho, nedokázala som sa zmôcť ani na slovo :(((( skratka nič, potom som odišla domov a povedala mu ,,ahoj"

olala

to sa bohuzial stava :( hlavne mu to povedz aby to nebral tak ze ho tahas za nos. zrejme bude sklamany ale to prejde.

sexicek

vsak mu povedz, ze mas ineho priatela, s ktorym si dobre rozumies a ktoreho milujes a ze s nim si dobra kamaratka a tak Ti to vyhovuje - on to, chlapec, nejako len rozchodi, neboj sa, to je uz nas udel : dvorit a byt odmietany