Psychicky chorá - správna liečba?!

Príspevok v téme: Psychicky chorá - správna liečba?!
M 25

sesternicina dcéra, 15rokov, všetko bolo bezproblémové, až na minulý rok, z ničoho nič akoby jej "preplo", nevnímala nič okolo seba, prázdny pohlad a stále vravela, že je mrtva.. tak s nou išli k psychiatrovi..ten ju dal do Kremnice na liečenie.. dostala lieky, po asi dvoch mesiacoch sa vrátila, všetko bolo v poriadku ...
až tento rok, začalo to celé odznova, ale ovela ovela horšie...mala halucinácia, že vidí mrtvych, že sama je mrtva, že vidí peklo, proste samé nočné mory (počas dna)..
tak ju dali znova do Kremnice, lenže má päť druhov liekov, len leží, nerozpráva a davajú jej aj nejakú infúziu ..ale všetko na utlmenie, ale ona nemá ani záchvaty, nič, je kludná ..
sesternica povedala nejakému liečitelovi jej dátum narodenia, nič viac a on na dialku a bez akýchkolvek iných info, povedal, že sú na nej vcucnuté dve duše, čo ju ťahajú do pekla....

čo na to vravíte?? čo to môže byť? a je vôbec lekárska liečba správna??

vdaka

sorrento

Prosím Vás nemiesajte exortizmus ako liecitel. K exortistovi sa velmi málo dostava ludi. On neni liecitel, on je knaz, ktorý má danu charismu v tedy, ked psychiater je bezmocný, vyliecit pacienta. Pacient zvadca nenavidi posvatne predmety npr. Kříž, nadarmo sa nehovory, boji sa ak čert kriza. Na to prave uzdravene su: Chariznaticke uzdravovánie, ktoré sa konaju aj na Slovensku, v roznych mestach a s určenym datumom. Chodia tam velké mnozstvo ludi, ale čo je dolezite, nikdy sa TAM uzdravia.
Iný nacerpaju duchovnu siltu, ktoyrá im dodova entuizmus su plný radosti a mat radost, to je ten pravý liek. Tak pozor na inych "liecitelov " Charismatický liecitelia lieca nezistne, bez platenia.

sexicek

By ste sa cudovali ako velmi mozu totie tabletky ovplivnit myslenie a vnimanie cloveka a to v negativnom ale i pozitivnom smere. Zalezi od toho, aby boli spravne podane.

Mnoho takychto tabletiek vie u cloveka vybudit tie vase paranormalne javy. Ved si len zoberte sucasne drogy nasich narkomanov.

Na druhej strane je pravda, ze myslenie a vnimanie ludi je silne zavysle od jeho zmysloveho ( a mozno i mimozmysloveho ) vnimania podnetov zo svojho okolia.

herceg

ak nie rovno pomoct, tak aspon poradit by vedel liecitel stevko herceg. neviem konkretne na neho kontakt, ale snad sa tu najdu ludia, ktori ho poznaju a poradia ti. neobracaj sa na nikoho malo fundovaneho, mohol by problem este zhorsit. pozor na vselijakcyh pofidernych "liecitelov" a exorcistov, ktori ti slubia, ze ju problemu zbavia. treba sa rozhodne obratit na tych, ktori to dokazu naozaj. tiez som presvedceny, ze sa jedna o napojenie nejakych astralnych entit na jej telo a ziadny psychiater to nevyriesi, lebo tomu jednoducho neveria.

Aisha5

Tvoja sesternica je normalna, len sa stala obetou paranormalnych javov, o ktorych sa nehovori, a ktorym ludia neveria. Nie je predsa normalne, ani logicke, ze zo zdraveho dievcata sa z nicoho nic stane "iny" clovek. Takymito vecami sa zaobera parapsychologia. Tym, ze ju na psychiatrii nacpu tabletkami, sa nevyriesi nic. Moj brat taktiez vidi mrtvych ludi, ale on funguje v zivote normalne. Ma rodinu, deti, je stastny, a taktiez bol vysetreny na psychiatrii, kde mu vyslo, ze je normalny, nema ziadnu diagnozu... On od mala videl mrtvych ludi, a tiez sa hrozne bal, ale zvykol si s tym zit a uz to neriesi. Skus sa poobzerat po parapsychologoch a nastuduj si o parapsychologii. Nie je prva ani posledna, nespocetne vela ludi to ma...

DzanaFX

Ak tomu jej rodičia neveria, ťažko ju presvedčiť na takú liečbu, ja však verím na také duchovné veci, mala som možnosť zažiť to na vlastnej koži, takže to podľa mňa nebude psych. porucha, ale prikláňam sa k tým dušiam atď...

M 25

sexicek, ona leží v nemocnici práveže, nie je doma .. a nijako sa to nelepší ..
hej, toho sme si vedomí, že bude na liekoch celý život, ale to je to najmenej, len aby bola ok