Muž jednorazovka či muž do dažda?!

Príspevok v téme: Muž jednorazovka či muž do dažda?!
malachitka

Ahojte baby a možno aj muži ak to niektorí čítate bodol by mi každý názor.

Neviem či to nazvať vzťahom ale dajme tomu,tak 4 roky mám trošku viac než kamaratsky vzťah s kamaratom,byvalym spolužiakom...celé 4roky sme sa doberali a teraz po skonceni strednej sa sem tam stretavame,ja ho mam uprimne rada, dala by som za vzťah s ním všetko, cítim sa s ním dobre, cítim sa tak bezpečne,viem ,že to možno vyzerá dosť sentimentálne ale nikdy som nič podobné necítila. Bolo by dobre podotknut ,že som panna a vo veku po 20 dievča sa jednak už bojí a rozmýšľa ,že ked už sa nevyspalo s niekym doteraz tak ten nasledujúci by mal byt niekto koho naozaj ľubi,aspoň tak to vnimam ja. Lenže on, udržiava jednorazové vzťahy a bojím sa nebol by schopný sa od toho upustiť. Povedla som mu,že som panna,bol z toho šokovaný,no potom to nejak "predýchal" ...myslela som si,že ma ma naozaj rád,a že mu na mne záleží a neberie ma len ako "ženu" ale ako človeka ktorému rozumie a je mu s ním fajn. Ja sa kvoli tomu trápim,lebo po našom poslednom stretnutí sa mi viac neozval ,na nete je každý deň a toot nie je jeho štýl. Neviem si rady, a je mi z toho nanič, neviem realne rozmýšľať som na nom dusene zavislá...no neviem ako si nájsť k nemu cestu, či sa ho mam spýtať na rovinu,či ho odradilo moje panenstvo a radšej si bude užívať s nejakou skúsenou zo 5kovými silikonami alebo čo. Nikdy som nebrala panenstvo ako záťaž alebo čo,ale vidím že bo vyššom veku to robí problémy alebo možno len nesprávny muž,ktorý nevie doceniť ženu,neviem. Preto by som bola rada ak by ste mi k tom napísali,čo si o tom myslíte,že ako to podľa vas berie on, viem,že najlepšie by sa ho to bolo spýtať,ale ja mu nenapíšem,nemožem:(

Konzultantka

prikláňam sa k tým, čo tu napísali, že mu išlo o sex a nie o vzťah. v jeho prospech hovorí to, že sa radšej odmlčal keď zistil, že nie si panna. ak to urobil preto, aby ti nespôsobil traumu, keďže o vážny vzťah nemá záujem, tak je to o.k. ak to urobil preto, lebo nechce mať problematický sex s krvou a bolesťami, ale si užiť bez ťažkostí, potom je to absolútny sebec. že do teba nie je rovnako buchnutý ako ty do neho, to je nad slnko jasné. neblbni a vykašli sa na neho. ak si chceš zachovať hrdosť, nič iné ti neostáva. len sa mu nepodkladaj, lebo taký chlap si nezaslúži, aby si svoje panenstvo premrhala práve s ním.
a byť v 20-ke panna je super, nie niečo trápne.

sexik

no, mozno ze je len vo veku, kedy si chce proste uzivat prijemny a vasnivy sex - a proste sa Ta zlakol a radsej sa pozrie po inej, ved vas je tu okolo habadej

jahodka123

Nevyzretý a evidentne k tebe ani nič necíti, len čisté kamaratstvo. Nevkladala by som do toho žiadne nádeje a radšej sa posunula dalej...

Magy

malachitka - to, ako sa ty citis pri nom a ako ho vnimas, nie je zaruka, ze on je na tom rovnako s pocitmi a vnimanim teba. jumbak a dadula to napisali dobre. niet co riesit, je cas tuto kapitolu zatvorit a zacat sa obzerat inde po vhodnom partnerovi na zivot.

Dadula56

Ano, odradilo ho a chce radsej jednorazovku. A to, ze ho to odradilo len svedci o tom, ze to nie je muz pre teba. Lebo "rozdychavat" panenstvo je troska trapne podla mna.

Lonner

Poviem Ti uprimne,že je to čudák,ak to myslel s Tebou vážne,tak to,že je dievča panna,tak na to by mohol byť hrdý,že bol prvý,no vidíš...nemyslel to dobre.
I keď kolko krát sa nepodarí sex na prvý krát a je to i bolestivé,môže si muž i poraniť penis,takže neviem,čo je zač...asi ubožiak!

oblacno

no asi ta chcel pretiahnut ako tie ostatne pipiny a po tvojom oznameni mu doslo ze by to nebola pre teba taka sranda ako pre neho, ze by si chcela aj vztah nie len sex. tak sa radsej schoval. nie, nie to muz na vztah.

jumbák

,,či ho odradilo moje panenstvo a radšej si bude užívať s nejakou skúsenou zo 5kovými silikonami alebo čo" žiaľ, tu si to celé zrejme aj vystihla.