gynekológ Banská Bystrica

pacientka BB

Mudr. Vodecký je celkom fajn, ale tá jeho sestrička.... otras, nedvíha telefóny, alebo ich rovno skladá.... Dnes som volala cca 7-krát a 7 krát mi to sestrička zdvihla a zložila, bez toho aby ju zaujímalo prečo asi pacientka volá, veď asi žiadna z nás tam nechodí pre radosť....

fatra

Ahojte ja chodim k MUDr. Vodeckému do ambulancie a musim povedať, že nemam absolutne nic proti nemu, je zlatý, starostlivý. U MUDR. Tršku som pred necelými 5 rokmi rodila a bol to super pôrod, dokonca sa mu darilo ma cez bolest aj rozosmiat.

aknitka

vodecký odišiel z nemocnice kvôli nezhodám s primárom a vraj mal aj nejaký prúser pri pôrode. cca 4-6 rokov dozadu bol najvyhľadávanejším doktorom v BB a všetky chceli rodiť len u neho. lenže celé mu to prerástlo cez hlavu a nehorázne mu stúpla sláva do hlavy. mám s ním osobnú skúsenosť a nič moc. toľko ho ospevovali a ja som bola veľmi sklamaná. no ale možno nemal svoj deň.

marla

Chcem sa opýtať aký máte názor na pána doktora Vodeckého. Máte s ním skúsenosti?
Ja som sa sem presťahovala a nejako som sa dostala k nemu. Tak by som rada vedieť váš názor. Vítané su kladné aj záporné.
Dakujem

kikula

Zaujímal by ma názor viacerých ľudí na MUDr.Kamenského v BB gynekológia. Rozhodujem sa pre nového gynekológa, zvažujem aj nad ním...Ďakujem za Vaše názory a skúsenosti.