Zeny poradte..

Príspevok v téme: Zeny poradte..
adula123

potrebovala by som vediet, ... pred mesiacom som isla na dovolenku a prave vtedy mi vychadzala menstruacia, tak som vynechala ten tyzden kedy mam menstruovat a jedna som dalej dalsie balenie antikoncepcie, ale teraz idem zase niekde a menstruaciu nemozem mat, a chcela by som vediet, ci by som mohla uz druhy krat po sebe vynechat menstruaciu a uzivat zase dalsi balik liekov, ci to vadi organizmu alebo nieco podobne, alebo mam proste skor prestat douzivat stary balik a tyzden pockat a zas znova uzivat, len neviem ci budem ten tyzden chranena ked ich nedouzivam vsetky a spravim si tyzden pauzu...dakujem za odpovede..

M 25

hej, už tu bola takáto téma .. tam písali baby, že si zvyknú takto urobiť pauzu od menštruácie aj dva-tri krát po sebe, ale potom , že to nie je velmi vhodné ..

takže kludne , môžeš..

adula123

no ved na dalsi raz uz budem brat stale normalne tak ako mam aj s prestavkami, ale teraz ich dva krat vynecham, tak dufam ze sa nic zle nestane, dakujem .

rezpi

Ahoj, nemalo by sa nič stať. Len nezabudni, že telo bude totálne zblbnuté ale bude robiť tak ako ty povieš. Keď budeš ďalej brať tabletky bez prestávky menzes nedostaneš.