Sestra - alkoholicka

Príspevok v téme: Sestra - alkoholicka
zlysvet

Mam 18 rokov, studujem obchodnu akademiu. Po strednej planujem vysku. Mama, otec - su ludia, ktori sa staraju len o seba, ako sa biť so sestrou ( k tomu sa este vratim ), ako si vypit kavicku, zafajcit cigaretku, a ist spat a azse to iste dookola. Najstarsia sestra ma 27 rokov, je vydata, ma byt a zije si stastny zivot na vysokej nohe. Stredna sestra ( ak ju vobec mozem nazvat sestrou ) ma 26 rokov je na podpore. V 15 v zakladnu skolu, vzdy bola problemovym decko, zacala pit , flakat sa, nechodit do skoly, fetovať, k*rviť sa, strednu skolu nema skoncenu, momentalne pije dennodenne, bije sa s rodicmi, nadava im, mne ukradla 450 eur co som si teraz cez prazdniny zarobila na brigadach, prehrala ich v automate, pred 2 rokmi prisla o lave oko ( nejaky chlap jej hodil do oka pohar ), chodi sa k*urviť za peniaze ( niesme na tom az tak zle, aby to musela robiť ). Vratim sa k sebe - mam priatela, chodim s nim 1,5. Pekny vztah zo zaciatku, je aj teraz, len citim ze ma zanedbava, nesme spolu tak casto ako kedysi, nikam nechodime, ak pride sme v mojej izbe , aj to vidi ako sa rodicia natahju so sestrou... ide to s nami dole vodou, citim ze ma nema rad. Neviem co mam robit, ked som doma, je peklo, som strasne vynervovana, ked som s nim, citim ze som mu na pritaz, vela kamaratok nemam, kazdu len zaujima letna party chlapi, topanky atd. ja si zarobim peniaze aby som si nieco kupila do skoly, aj to mi ich sestra ukradne. Z domu ju dostat nemozeme, pokial nieco protizakonne nespravi. Tak asi pred rokom na mna nafetovana vytiahla nôž, keby som sa neuhla tak ma pichne, ale pichla do dveri, okamzite som sa zamkla a zavolala policiu, prisli vzali ju na psychiatriu, a na druhy den z tamad prisla lebo je dospela a musi ona podpisat papier aby tam mohla ostat.( sama sa liecit nechce ) To ma asi mala zabit, a tak by ju dali do vazenia, alebo sa liecit. je mi na nic, v podstate sa nemam ani komu vyrozpravat, vsetko dusim v sebe, uz ma aj zaludok zacal boliet. A to neviem co bude az budem maturovat.

fero11111

krute ty brdo a to rodicia kde su akoze ti zobere 450 eura a nikto nic s nozomna teba ide nechapem ... a co najstarsia sestra ta ti nejak nevie pomoct? to co je toto neverim ze sa nieco take moze diat

wrwrwr1

Podla mna ak budes casto volat policiu na nu na psychiatriu ju musia zobrat ak to je opakovane je na to mozno nejaky zakon sa mi zda.Radim ti chod ty na psychiatriu sa poradit ako postupovat, pripadne do nejakeho centra napr pre ananonymn alkoholikov a tam sa poradit.Ak sa ti bude dat tak sa odstahuj ty.Sestra ta len stihane dole.SKus navrhnut tomu tvojmu priatelovy ze si najdete privat, ved uz si skoro dospela.Vyska to urcite vyriesi intrak a odstahuj sa.Sestre nepomozes potrebuje odbornu pomoc.

metan

V prvom rade máš na hovno rodičov, nechápem ako to že z teba vyrástla taka super baba pri takých ľuďoch. Oni keby chceli tak ju vyhodia z domu, zrušia jej tam trvalý pobyt a dnu ju uz pustiť nemusia. Ale im je to zjavne jedno alebo sú z nej uz v takej depresii že rezignovali. Obaja by mali ist ku psychológovi, nech si uvedomia, čo sa deje, že si tam aj ty, že su za teba zodpovední a dať si do poriadku život, lebo to bude len horšie a raz tá sviňa zapichne ich.