Nechcem byť OTEC..

Príspevok v téme: Nechcem byť OTEC..
On000

Prosim poradte mi . Mal som sex s priatelkou . A po sexe som zistil ze som mal roztrhany kondom niekde v 1/4 ako som teraz v pomikove. Lebo ako unikli mi aj kvapocky lasky to hadam poznate a ptm hdm nic . Tesne pred vypustenim som ale penis vytiahol . Ale bojim sa ze ci medzi tym neuniklo nieco :/ . Ale moja priatelka nato dostale 4 hodiny kramy . a meskali jej trosku :)

sweater*

wikni urcite nie, dneska sa bezne teenegerky tesia s nahodneho pocatia a nasledneho materstva, a plati tiez zasada cim skor, tym lepsie... ach jaj

BcMia

ja si myslím že tento chalan je síce mladý, ale pozor si dával, použil ochranu. Stať sa môže každému že sa kondóm vyvlečie, alebo praskne. Za to ho nemáte právo odsudzovať, prišiel sa sem informovať, nemá zrejme dostatok skúseností s tým keď sa stane nehoda. Nie som zasa zástanca tabletiek po ale keď sa stane tak prečo si ju raz nezobrať. Chcela by som vidieť ako ste vy poniektorí boli pripravení na tehotenstvo a otcovstvo keď ste mali prvého partnera s ktorým ste mali sex. On00 - keď chcete spolu spávať, priateľka by si mala zrejme dať predpísať tabletkovú antikoncepciu.

bella12

tabletka po nie je cukrík! Predstavuje značný zásah do hormonálnej rovnováhy ženského tela, nieto tela dievčaťa vo vývine (predpokladám, že priateľka je teenegerka). Riešiť takéto "nehody" zakaždým tabletkou po - tak to je už ubližovanie na zdraví. Ak dvaja nie sú pripravení na dieťa, nemali by spolu spať. Veď ak sa tak milujú, nebudú mať problém postarať sa o prípadný plod ich vzájomnej lásky. Hľadanie tabletiek po čine je len spôsobom, ako sa zbavujú zodpovednosti.

Čo sa týka samotného účinku tabletky po, ak ju žena užije po ovulácii a k oplodneniu došlo, vďaka tejto tabletke následne dochádza k skorému potratu - a to tým, že zabraňuje uhniezdeniu oplodneného vajíčka vo výstelke maternice. Keď teda niekto povie, že tabletka po zabrala, pretože žena neotehotnela, nemusí to byť tak celkom pravda. Otehotnieť mohla, ale tabletka sa "postarala", aby zároveň aj potratila...

Mať s niekým sex nie je zábava, je to prevzatie zodpovednosti za neho a za prípadné dieťa, ktoré môže zo sexu vzísť. Milovanie je územím, kde vzniká nový život a rozhodovanie o užití tabletky po je vo väčšine prípadov rozhodovaním o živote a smrti nového ľudského života.

orol

Správne "neuveritelne", múdro radíš :-o)) a Ty 000 by si si mal naozaj vstúpiť do svedomia a prestať trtkať aspoň dovtedy, kým sa z Teba nestane triezvo uvažujúci muž.

sweater*

neuveritelne, prosmta co tu pises za somariny, sex je normalna vec, vypisujes tu o tom jak keby ju znasilnoval nebodaj, co ty si este nikdy netuzila po chlapovi aj fyzicky? a ty on000 stane sa, guma moze obcas prasknut, kupte si tabletku po a mate istotu

neva

Nestresuj už, a tabletka po je v tvojom prípade zbytočná. Neurobil si sa do nej a dostala menzes.
Ak Ti nestačia tie odpovede tu, tak sa spýtaj priamo gynekológa.
Máš na výber 2 poradne online. 1/antikoncepcia.com
2/gynda.sk

BcMia

to že praskne niekomu kondom sa stáva. Môže sa to stať aj tomu najskúsenejšiemu. Myslím si že tehotná nebude, ale pre istotu zbehnite do lekárne kúpiť tú tabletku a nerozoberaj to tu tri dni lebo už potom na ňu bude neskoro.

Betka132

neuveritelne: co ho zhadzujes, preco by si nemohol uzivat, ty si jeden z tych fanatikov co hlasa ze sex maju pravo mat len ludia za ucelom plodenia deti a inak nic? a zodpovedni boli, kondom pouzili, lenze sa pretrhol, to sa moze stat. A kocikovat bude raz mozno aj on, nevieme kolko ma rokov, mozno to bude az o 10 rokov a teraz na to nie je zrely.