Som ja divna?

Príspevok v téme: Som ja divna?
carolyna

S priatelom sme spolu uz skoro 10 mesiacov. Jeho sesternica a moj brat su kolegovia a dohodli nam rande na slepo, tak sme sa dali dokopy. Od tej sesternice som sa aj neskor dozvedela, ze uz sa vtedy nemohla na neho divat, aky je zufaly a preto nam to rande dohola. Predtym vraj stale hladal niekoho na pokeci. A asi mesiac predtym ako sme sa stretli vraj mal tiez stretko z pokecu a dotycne dievca vraj skoncilo o 2 dni v posteli s jeho kamaratom a jeho to dost vzalo. No a potom sme sa zoznamili my dvaja a sme odvtedy spolu.
S dotycnym dievcatom z pokecu odvtedy bol len v sporadickom kontakte na FB a zhodou okolnosti je to kamaratka uz spominanej sesternice mojho priatela. Byva vsak v inom meste a ma prist na vikend k svojej kamoske ( k priatelovej sesternici). Skontaktovala sa aj s mojim priatelom, ze ako stari kamosi by sa mohli stretnut a ze ide s tou sesternicou na vylet, nech ide s nimi ( ona pritom vie, ze ma teraz priatelku). No a moj priatel je taky typ, ze je kamarat s kazdym a aj ju povazuje za kamosku a ze teda by sme mohli ist my dvaja s nimi na ten vylet. Na to som povedala, ze nemam chut sa zoznamovat s jeho byvalymi znamostami, ze ak chce nech ide sam. On na to, ze to nie je znamost, ale kamoska ( hoci sa videli 2x - vtedy, ked sa s nou chcel dat dokopy a potom uz len riesili cez FB, ze sa vyspala s jeho kamosom).
Som divna, ked sa mi taketo kamaratsvto nezda naozajstne a ked tam nechcem ist?
V tomto ma priatel velmi sklamal - je v poriadku, ze sa mu kedysi pacila, ale potom sa vyspala s jeho najlepsim kamosom a on ju povazuje za svoju kamaratku a este chce, aby som sa s nou aj zoznamila.

Betka132

je to divne ze ju povazuje za kamosku a chce sa s nou stretavat ked sa len 2x videli a ked boli tie okolnosti este take ake boli. ale chlapom sa neda rozumiet.

magnezia

No podla mna by sa s nou stretavat nemal, to je jasne. Mna by to na tvojom mieste tiez nastartovalo. Radim ti ak tam bude chciet ist, tak chod aj ty !!! Nepustaj ho sameho. Je to tvoj priatel, tak to daj dotycnej aj pocitit !!!

motyka

Tak asi ju ma rád a chce ju vidieť. Oni nerozmýšľaju moc vopred. Preto by bolo lepšie ked budes pri tom ked sa stretnú, môžeš to ovplyvniť, ked za ňou pôjde san, a nemusí to byť teraz, tak s tým nic nespravis.

myshl

No asi som podla komentarov divna ja, pretoze mne to divne nepride :D ved s nou nic nemal.. co by si potom robila, keby sa chcel kamaratit so skutocnou ex..

carolyna

motyka- co v takychto pripadoch potrebuju chlapi este doriesovat? On mi vysvetlil, ze to vtedy uzavreli. Ze ju dokonca odhovaral od toho, aby sa dala dokopy s tym kamosom, ze ten kamos to so zenami moc vazne nemysli, ale ze on to s nou mysli vazne. Vtedy mu povedala, ze uz si vybrala a ze tym to konci. Jej s tym dotycnym to vydrzalo asi 2 mesiace. Povedal mi dokonca, ze teraz sa hanbi za to, ako sa pred nou ponizoval, ze ju chcel aj napriek tomu, co sa stalo.
Tak preto nerozumiem, co este treba riesit.

sexicek

kamaratstvo a sex - to je nieco uplne ale uplne ine, netreba to davat dokopy a ani to navzajom podmienovat

nevidim dovod, preco by sme vsetci nemohli byt kamarati a spolu sa zabavat

motyka

Je jasné, že na ňu ziarlis. Ale oni dvaja spolu nic nemali. Môže to byť fajn baba a tvojho priateľa môže volat len tak. Skús sa povzniesť nad pocity a choďte spolu na výlet, aspoň si spravis obraz o tom aká je. Lepšie ako keby za ňou išiel sam. Ona ho zranila a on si to asi potrebuje doriešiť. Nemaj strach, ak ťa ozaj ľúbi tak sa nic nedeje.