Otazka pre wrecka

Príspevok v téme: Otazka pre wrecka
sad2

cau wreck, z vedlajsej temy som si vsimol,ze pracujes priamo v oblasti IT, tak mi neda nespytat sa ta, co si myslis, ake su sance cloveka s vysokoskolskym vzdelanim avsak nie v IT odbore, ze sa zamestna v tomto odbore, co i len nahadzovanie udajov do pocitaca, je to v dnesnej dobe mozne? alebo mam na to zabudnut?

sad2

wreck: jasne, tu temu si velmi dobre pamätam, lebo fakt mi pomohla z tej mojej depky, a dneska sa to opät nejako vystupnovalo u mna, a zas mam cierne myslienky na vyvin buducnosti, tak si idem checknut tu starsiu temu a hadam to opät nebudem vidiet tak negativne.. ale dik, ze si sa ozval..

wreck

ahoj. neviem co cakas ze napisem. mam nejako percentualne alebo v zlomku vyjadrit tu sancu...?

nedavno si tu mal podobnu temu, kde sme ti celkom obsirne odpovedali viaceri a analyzovali sme tvoju situaciu. ja som ti napisal, ze nie je dovod sa vzdavat. ci vs alebo nie, toto je odvetvie, kde zalezi najma na tvojej hodnote, ktoru vies priniest. ja ta nepoznam a neviem ake kvality mas. nahadzovanie veci do pocitaca by som velmi nenazyval it odborom, to moze robit naozaj hocikde.

urcite sa to v zasade da, ak dokazes priniest tu spominanu hodnotu. sam musis zistit, aka konkretne v tebe je. vyhladaj si tu temu, ktoru spominam v uvode a pytaj sa comu nerozumies. neviem co ine ti mam poradit. :(

Matej

ja si myslím, že to v dnešnej dobe nie je možné.. pretože si mýliš pojem IT.. priamo v oblasti IT nie je nahadzovanie údajov do počítača, to robí každá sekretárka.. myslím si, že sa môžes kľudne zamestnať v IT bez VŠ ale musíš mať skúsenosti s nejakým programovacím jazykom alebo musíš mať certifikáty z oblasti sietí.. ako nahadzovača údajov, ťa určite nikam nevezmú..