Podla vas je meno sofia pekne?

natalle

pána beka... tak nie je zlé, ale teraz sa to na Slovensku doslova hemží Sofinkami, a to hlavne rozmaznanými xD ja osobne by som toto meno nechcela... možno nejaké pekné, ktoré sa na Slovensku vyskytuje trocha menej ;D napr. Tereza, Lea, Zojka, Adelka - pre mňa tie najkrajšie mená =DD nó a ešte Simonka, Nikolka, Gabika, Lucia, Alexandra,...

anjelik *

No Jankov je v dnešnej dobe medzi deťmi minimálne...keďže prevládajú iné mená. Vlastne som poznala iba jedného.. a to bol taký tradičný chlapček, veľmi vychovaný , s určitými zásadami dosť netypickými na jeho vek. :o)
Typicky slovenské mená sú skôr zriedkavosťou , nájdu sa iba vtedy, keď sa dieťa volá po otcovi.

anjelik *

Jasné, že je to aj otázka *populárnosti* toho ktorého mena, ale spravidla platí, čo som napísala. A ako sa voláš ty? Možno by som sa trafila v odhade. :oP

pan d.

Moze byt, ale vies, preco je tomu tak? Lebo rodia tych deti su si podobni v zmyslani, ked volia niektore konkretne meno. Ale aj o tom pochybujem, ze je to pravda.

anjelik *

Pan D...ja nepripisujem menu žiadnu moc, ale existuje typová podobnosť detí s určitými menami..to je celé. :o)

pan d.

Pripisovat menu az taku moc je chore:DDD Preco by nemohla byt napr. Lenka inteligentne dievca? Vsak to zavisi od genov, pre Boha.

Zaran

Sofia je pekné meno aj ked v poslednej dobe dosť tuctové.
Ja ked počujem,dneska všade sama Zuza,Jana,Kristína,Daniela,Lenka,Katka,je mi zle,proste neverending story :D
Alebo chlapci,Matej,Matúš,Tomáš,Martin,Peter a furt toto isté dookola,hrôza,pritom jedno horšie jak druhé.
Ako keby iné mena neexistovali.