Skľúčujúci pocit vo vzťahu...

Príspevok v téme: Skľúčujúci pocit vo vzťahu...
otáznička

Ahojte, potrebujem poradiť s mojim vzťahom. Sme spolu 3 mesiace. Mám v sebe zmätok :o( Keď nie sme spolu, tak mi veľmi chýba a keď sme spolu, tak mi lezie na nervy. Svedomie hovorí veľmi rozpačito. Raz mám pocit, že je to ono, a na druhej strane cítim taký skľúčujúci pocit, že samej mi bolo lepšie.
Je normálne prežívať takéto pocity? Alebo to radšej ukončiť, pretože je to predzvesť toho, že to nefunguje.
Ja mám 23 rokov a toto je môj prvý vzťah. On má o 10 rokov viac...

Mrska Silvuska

...jasne, ze mu je s tebou dobre, doprajes mu, co potrebuje vo svojom veku-klud, ticho, spanok:-)))
teraz vazne. ste spolu len 3 mesiace a uz teraz si vies sama sebe odpovedat, ako by si v dlhodobom vztahu ustupovala a bola nestastna.
ved uz len toto bola odpoved na otazku, ako dalej. pokial nemate podobne nazory, hodnoty, konicky, o com to je? a hlavne - kde je komunikacia? ked teda on sa doma nerozprava....teraz sa nerozpravate, co budete robit o 10 rokov????
u nas doma ked je ticho, je vynimocny stav:-D a je nam to divne))))
drzim palce na spravne rozhodnutie

Leela333

A prečo nemyslíš najprv na seba? Že ty sa v tom vzťahu trápiš? To s ním chceš byť len za to, lebo to chce on? To je nápad teda.

Leela333

Jasné, po 3 mesiacoch by ste sa rozišli a on by už mal život prázdny. Bože môj :D Veď ste spolu strašne krátko na takéto citové výlevy.

Leela333

Bože môj a prečo si nenájdeš niekoho v tvojom veku? Jasné, že 33-ročný nebude behať po diskotékach a je unavený.
A to ste spolu len 3 mesiace a už ťa to s ním nebaví, nájdi si mladšieho.

otáznička

Asi máš pravdu. Lenže keď mu naznačím, že mám pocit, že sa obaja takto trápime, tak on hovorí o tom ako má ľúbi, že by jeho život bol bezomňa prázdny, že ešte nikdy k nikomu necítil to čo cíti ku mne,...

Myslím, že by bolo náročné sa s ním rozísť. Bojím sa, že by robil scény

Dadula56

Otaznicka, toto bude problem vekoveho rozdielu. Pises, ze on ma 33 a ty 23. Jednoducho 33 rocny ma inu predstavu o zabave ako ty. Cize je pravdou, ze sa nuti do toho. A asi nema zmysel, aby vas vztah fungoval na tom principe, ze ak chcete byt spolu, tak ten druhy sa musi nutit do cinnosti(on do diskotek a ty do sedenia na gauci). On ma iny zivotny styl a to je dost vazna prekazka. Mala by si asi hladat vekovo a povahovo blizsieho. Pripadne 30-nika, ktory sa este chce bavit ako 20-rocny.

otáznička

Na nervy mi lezie napríklad tým, že je strašne pomalý a keď dačo chcem, tak vždy povie, že to robí iba pre to, že to chcem ja, ale že inak by to nerobil a že ho to nebaví. Akoby za to čakal nejaké poklony. Ale veď aj ja s ním robím veci, ktoré mňa nebavia, ale nedávam mu najavo, že ma dačo s ním nebaví.
Alebo sme boli tancovať na diskotéke a on po 40 minútach povedal, že sa ide domov, lebo je hudba hlučná a jemu sa chce spať. Bola polnoc a on je navyknutý chodievať spať o desiatej.
A doma nič iné nerobí len pozerá televízor a filmy. Lebo nie je zvyknutý, že by sa malo doma rozprávať, lebo oni sa doma nerozprávajú.

Som z toho nešťastná. Už začínam mať pocit, že ak by som s ním žila celý život, že ja by som bola tá, ktorá by stále ustupovala a bola smutná :o(.
Veľký zmätok. Neviem ako sa dať do pohody natoľko, aby som si bola svojimi pocitmi istá.

Dadula56

No, to sa stava, len by som povedala, ze po troch mesiacoch je to prilis skoro na take pocity. Musis si zrekapitulovat, co presne ti lezie na nervy, ci je to konkretna vec alebo len taka intuicia, ze "toto fungovat nebude". Konkretna vec by sa dala riesit, ale ak ti lezie na nervy vsetko a mas z toho celeho zly pocit, tak to radsej nechaj plavat, nez to zacne byt skarede. Nie si v tom vztahu len preto, aby si niekoho mala?