Šedivé vlasy

Príspevok v téme: Šedivé vlasy
louisi

Môjmu 11 ročnému synovi som objavila na vrchu hlavy asi 10 šedivých vlasov.V rodine to geneticky podmienené nemáme.Muž aj jeho 65 ročný otec majú husté tmavohnedé vlasy bez šedín,ja som blond...neviem, mám s tým ísť k lekárke?Nemyslím,že zažíva alebo zažil nejaký stres...chodí na osemročný gympel a veľmi sa mu darí...dobre sa stravuje,lieta s deťmi po vonku, čo to môže spôsobovať?

Gima

Mne tiez sediveli pred dvoma rokmi, no farbit som si nechcela, tak som sa dala na zdravu vyzivu a uz ich mam zasa hnede a huste. Od holicky som vzdy chodievala zo sedivou hlavou, ostrihana na kratko. No uz tam nechodim. Je zima a vlasy mam pekne hnede. Rozmyslam, ci tie sive vlasy niesu od slnka.

lucia.z

Keď môj brat mal 12 rokov, naraz mu sa objavilo na hlave 15 bielych vlasov. Ale normálne šedivenie sa začalo až po 30. Myslím že to je normálne.

Kalo123

Existuje nejaký prípravok čo by obsahoval B-komplex, biotín, zinok, jód, železo, beta-karotén, meď v jednom? Dá sa reparex kúpiť aj v lekárni a na kolko vydrží jedno balenie?

kall

Ja som si našiel prvý šedivý vlas asi v 20tke a teraz mám 23 a neustále ich pribúda. Mám dojem že je to poruchou štítnej žľazy keďže rodičia takéto problémy v mladosti nemali...Ako zistím kde je vlastne problém??? štve ma to

Maros75

Geneticky to nemusi byt podmienene......u neho sa mohla tato geneticka ,,porucha" vyvinut pri jeho vlastnom vyvine.

Giacobbe

Zdravim som mlady 21 rocny chalan s ciernymi hustymi vlasmy a mam taky problem ze na mojej hlave sa vyskytli dve sedive vlasy, take ako umele bez pigmentu ako odumrete, minule bol jeden , odtrhol som ho a teraz su dve, nemohli sa vyskytnut z dvovodu stresu?