Zla farba na vlasy

Príspevok v téme: Zla farba na vlasy
JULIA 555

Ahojte potrebujem rychlu pomoc mala som taku krasnu rysavu farbu na vlasy no a kedze mi zacali uz pomaly odrastat tak som si ich dnes zafarbila ale chytilo mi to na tmavo cerveno skoro az do fialova a vyzera to priserne . Kazdopane potrebujem s atoho cim skor zbavit a tak sa chcem opytat kedy si mozem nafarbit zase vlasy ... A tiez ze ci mozem hned zajtra pouzit ten b4 color remover(pripravov ,kt. vam stiahne farbu na vasu povodnu) a nasledne este zajtra nafarbit aspon farebnym tuzidlom tie vlasy .. dakujem za odpovede..

olivka30

ked sa to raz stalo mne, tak kadernicka mi poradila zmiesat zltko s olejom a s tym si robit zabaly, ze to tu cervenu vysiakne. spravila som to tri dni po sebe, pomohlo to trochu a ta tmava cervena sa vymyla rychlejsie. chcela som si vlasy trochu usetrit od chemickeho zasahu, ktory samozrejme bol aj tak nutny, ale dopomohla som tomu tou zdravsou cestou.

iskierka

vydrrrrž...mne sa to tiež raz stalo, po dvoch týždňoch to nadobudlo taký odtieň ako sluboval obal na krabičke :)
bola to garnierka inak

nathalia09

tak možeš si farbit vlasy iba arz za 3-4 týždne,a túto čo ti chytila,tak častejšie si umývaj vlasy,tak ti sa bude farba vymývať,ale ak chceš svoju farbu späť,radšej choď ku kaderníčke,radšej zaplatiť viac a byť spokojná,ako sa potom takto trápiť:(