No asi nepatrim do tohto sveta...

Príspevok v téme: No asi nepatrim do tohto sveta...
unknownmembe

ked sa snazim najst si normalny vztah a nie len dievca na sex...od vela ludi pocuvam ze maju hentaku a taku je??cku...ale mna to nikdy nelakalo mat sex bez lasky hoci som este dievca nemal a to uz mam 21....to je fakt take divne chciet mat sex s osobou ktoru budem milovat? sex som uz mohol mat ale som nekcel bo ako som uz spominal chybali my tam city :/....nepisem to sem kvoli masirovaniu vlastneho ega ale aj tak si rad precitam nazory...

Lulu2011

uvazujes spravne, ja tiez nechapem ludi, ktorí spavaju hocikde s hocikym, sex bez lasky je podla mna uplne na nic

bingham

Beskyd

Velmi sa obavam ci sa bude dat s tebou o tejto teme bavit, pretoze ak by som chcel poukazat na tvoj okruh poulicnych stetiek musel by som spomenut tvoju mamku(to neber v zlom), ale je to nanestastie jedina zena s ktorou si mal svoj najhlbsi intimny vztah....(ked zoberiem do uvahy fakt ze si este zenu nemal a ako si uz davnejsie spravne usudil ani si ziadnu nezasluzis)

Podstatne je ale to, ze kvalita vztahu nezavisi od toho kedy bude prvy sex( tu je mi ale opat tazko s tebou diskutovat, pretoze si sex este nezazil a ako vidim prikladas tomu velky vyznam - co samozrejme chapem ked si panic)

Takze velmi rad by som s tebou podiskutoval(trosku ta vytiahol z toho stereotypu v ktorom zijes), ale Najprv musis mat nejake skusenosti ako Muz(co tak skoro nebude - ked vobec), lebo zatial v tom mas jeden velky chaos :)

beskyd

ale bingham, zase trepes nezmysly jak 15 rocny pubertak. zena je aj tym zenou, ze neda hned kazdemu opiciakovi ako si ty, kedze jej prirodzena hrdost (hoci tohto je dnes cim dalej tym menej)kaze selektovat a vie, ze ked sa niekto kvalitny najde, asi by mu vadilo ze uz predtym dala kadejakym tarzankom co vcera zliezli zo stromu lebo neovladla svoje pudy kedze to vytvara silny predpoklad ze ich neovladne ani v buducnosti. okrem toho mat doma nejaku vyzitu vojetinu pre ktoru je sex uz v dakej 25 tke to iste co ranna rutina najest sa a umyt zuby, tak teda dakujem pekne, o chorobach ani nehoovrim. keby sa kazda spravala ako nejaky tvoj okruh poulicnych cupiek ktore roztahuju po 2 hodkach stretka tak tu mame pohlavnych chorob viac ako nadchy a chripky, o citovej vyprahnutosti tychto typov skoda hovorit.

bingham

Milli

tak urcite je rozdiel ked niekoho poznas uz dlhu dobu, alebo len tyzden, ale aj tu je to vsetko o vzajomnych sympatiach

bingham

Milli

Ako sama vidis dlzka vztahu nezavisi od toho kedy sa dvaja ludia vyspia...

moze to byt po tyzdni a vztah sa rozpadne, ale moze to byt aj po pol roku a vztah sa tiez rozpadne(ako sa to stalo tebe)

A presne tak, nie je to pravda, mozes mat sex s muzom po mesiaci a bude si ta vazit a milovat ta do konca zivota, ale mozete mat sex po pol roku a rozidete sa - vsetko je to individualne....

milli11

bingham, ale je rozdiel mat prve rande, ked dotycneho pozna zena len tyzden

a rozdiel mat prve rande, ked ho zena pozna uz niekolko mesiacov alebo rokov a az tak sa dostali sa rande. Napr. su dlhorocni kamarati.

V prvom pripade by som sa bala, ci dotycny nie je sado-maso uchyl alebo masovy vrah zien.

milli11

bingham, to verim, mozu byt spolu uz niekolko rokov. Ale za aku cenu, mozno sa navzajom podvadzaju?

Smiesne je, ze ja som sa priznala, ze mi nevysiel vztah napriek dlhemu odolavaniu sexu. Vy sa vsak urcite nepriznate, ze vam nevysiel taky vztah, kde bol sex na prvom rande.

bingham, ale aspon si mi otvoril oci. Nie je pravda, ze muzi si nevazia zeny, co im daju skoro. Pravda bude taka, ze muz bud tu zenu chce alebo nie a je jedno, kedy sa spolu vyspia. Je tak?

bingham

milli

prepac, ale zacinam pochybovat o tvojej inteligencii, ved ty si vobec nic nepochopila, ale vobec nic

Cele to zacalo tym, ze ty odsudzujes ludi co maju radi rychly sex(ako to ty nazyvas), alebo sa nedajboze vyspali s niekym na druhom rande...a myslis si ze takyto vztah nema buducnost/alebo je zalozeny len na sexe

a v tom sa samozrejme zalostne mylis(a snazili sa ti to tu vysvetlit aj ostatne baby)

Smiesne je ale to, ze prave tebe (co tak odsudzujes tento rychly sex) nevysiel vztah a to tak ( ze tvoj priatel ta Klamal a bol suknickar) napriek tomu ze si s nim pol roka nespala

Takze Bohuzial musim ta sklamat, ale aj vztah v ktorom prislo rychlo k sexu(co je podla mna normalne), moze vydrzat ovela dlhsie ako vztah v ktorom je sex pol roka tabu

A teraz ta asi klepne(lebo podla tvojej nezmyselnej teorie to nemoze byt pravda), ale poznam strasne vela ludi, ktori mali sex hned po prvom rande a su spolu uz vela rokov

milli11

Nie, nikto na mna neutocil, co si, iba ty, dadula a bingham.

Dadula ma najskor spucovala za to, ze som si vobec dovolila napisat o svojom zazitku. Lebo ja to podla nej nesmiem. To si mam od nej pytat povolenie, co mozem napisat a co nie? Mozno, ze je zvyknuta doma alebo v praci rozkazovat, ale tu je na slobodnom fore.

Len je zaujimave, ze ste sa hned pustili do mna, co odsudzuje taky rychly sex bez lasky. A cloveka, ktory sa pochvali, ze mal sex za kratku dobu sa este zastavate.

Dufam, ze tu nenapise nikto, ze chce pockat so sexom az do svadby, lebo toho by ste uz asi riadne dorazili.

Sejla

Milli11 panebože, Dadula ti to napísala viac než trpezlivo a jasne a stále máš potrebu niečo rozoberať, prečo si nezaložíš vlastnú tému?? Nikto na teba neútočil, ludia iba primerane reagujú na to, čo píšeš a aké máš postoje. Ty si však prečítaš text a vyvodzuješ si z neho vlastné závery a máš nezdravý úsudok. Neprekladaj si texty do vlastnej reči.