Nevysvetliteľné veci

Príspevok v téme: Nevysvetliteľné veci
zvedavá1

Ahojte, zaujímalo by ma, či sa vám alebo niekomu z okolia stávajú zvláštne až neuveriteľné, nevysvetliteľné veci, či prežívate nejaké zvláštne stavy, vidíte paranormálne javy čo si neviete vysvetliť ako napr. (duchovia, predtuchy, telepatia atď.) proste hocičo čo vás až vystrašilo, keď ste to zažili a doteraz si to neviete vysvetliť.

Som zvedavá na vaše reakcie ;)

milli11

anjelik, to mas pravdu, ze banky podporuju vladu a ta ich preto chrani.

A uz som niekde citala, ze tento system, kde sme teraz, niektori volaju korporativny fasizmus. Sila!

Tiez sa mi niekedy nieco sniva a potom sa to splni. Ale v mojich snoch je to vzdy horsie ako v skutocnosti. Napr. sa mi snivalo, ze moji pribuzni havarovali a zomreli. V skutocnosti havarovali, ale nemali ani vazne zranenia. Alebo sa mi sniva aj normalny sen, o niekom, koho som nevidela niekolko mesiacov a potom ho nahodou stretnem.

A uz sa mi snivala aj taka blbost, ze kto vyhra Superstar 3 a fakt vyhral ten clovek. Toto neviem, aky malo zmysel? :DDD

Problem vsak je, ze mam cez noc aj niekolko snov a nikdy neviem, ktory z nich a ci sa nejaky z nich splni. :/

anjelik *

Nie je na tm nič zvláštne, proste máš silnejšiu intuíciu, podvedomie. Schopnosť vyciťovať blížiace sa situácie. :o)

capricorn

k teme,casto sa mi stava ze sa mi zda akoby som urcite situacie uz niekedy zazil:Dnechapem tomu preco ale je to neskutocne a rozmyslam ved toto sa uz stalo niekedy niekde take deja vu,alebo sa mi nieco sniva a stane sa to...a parkrat sa mi uz aj stalo ze na nejakeho cloveka myslim a v tej chvili mi napise,zavola alebo sa zjavy vo dverach :) je to take zvlasne :)

KS a sd

KS aS aS

Máš totálnu pravdu,u nás si všetci vydobili svoje majetky....od Havla až po najspodnejšieho,to bol základný zámer a ostatní sa topte v sračkách..bolo by rozumné opäť nastoliť socializmus,alebo niečo podobné s rovnakými istotami!

Ks a S a S

Chcelo by to znarodnenie....a opäť komunistou spôť!!!Vtedy sme mali vzdelanie-školstvo,lekára a lieky zdarma,socialne istoty,právo na prácu a včetkého bolo plná prdel.
Čo z toho,že máme teraz demokraciu,môžem isť všade...ale môžem isť do riti,lebo nemám peniaze.

Zo 100ludí by si v duchu prialo 95 opôť komunistov,lebo bol bezstarostný život,taký radostnejší,nemuseli ste sa báť o prácu a najnovšie i o život!!!!

pan d.

Ja si myslim, ze zijeme v systeme, kde plati, ze ak vies dobre ojebavat, tak zbohatnes. Co je to za system? Skor by som povedal, ze anarchia.

anjelik *

Milli, vláda chráni súkromné banky, pretože súkromné banky jej požičiavajú peniaze do štátnej kasy, z ktorej štátny aparát a teda aj vláda žije. ;o)