Minerva, akne , jej vysadenie

Príspevok v téme: Minerva, akne , jej vysadenie
minerva111

Od zajtra zacinam uzivat Minervu (Hak), zacala som ju uzivat hlavne koli akne dalej som mala silnu a bolestivu menstruaciu takze aj koli tomu...chcem sa opytat po akom dlhom case ste pozorovali zlepsenie pleti...planujem ju brat pol roka a potom vysadit...vratia sa problemy s akne po vysadeni ? je mi jasne ze asi to s pletou neostane take ako pocas uzivania HAK len by som chcela vediet ci sa to dostane az uplne do povodneho stavu...

Nela41

No ja som ten prípad. Mala som lindynette 20 a keď som ju vysadila na pred tým úplne bezchybnej pleti som sa vyhádzala a pleť sa mi začala mastiť.. preto som začala brať minervu, ktorá to rýchlo dala dokopy ale spravila mi iné problémy. Tak sa na to priprav a pred vysadením si zadováž potrebné vitamíny aby k tomu nedošlo :)

minerva111

ja som si vsade citala ze proste niktori ani akne nemali a po vysadeni antikoncepcie sa vyhadzali a nielen na tvari aj na chrbte a tak :( ja teraz neviem ci ist do toho...

Nela41

Ja som ju brala kvôli tomu, že sa mi zhoršila pleť po užívaní inej antikoncepcie. Za mesiac som mala pleť ako pred tým, ale mala som pri nej silnú (veľmi silnú) menštruáciu a neuveriteľne bolavé prsia. Na každého to proste pôsobí inak, musíš to len vyskúšať. Ja mám yadine teraz a som zvedavá ako s ňou dopadnem no aj tak už len dva mesiace a povedala som si, že končím. Mám už nakúpený alchemilkový čaj a gynex aby sa moje telo rýchlo vrátilo do normálu tak uvidím :)

hydepark

Ja som brala Diane a pomohla mi len trochu. Hlavne urýchlila hojenie, obmedzila mastenie pleti, čo dosť pomohlo. Po pol roku som mala sice viditeľné lepšiu pleť ale aj tak sa mi tvorili nové a nové. Po troch rokoch som ju kvôli ktcovym zilam vysadila a hrozne som sa vyhadzala, postupne aj na hrudi, ramenách a chrbte. Al vlasy mi rapídne padali asi mesiac. Potom.sa to trochu ukludnilo. Ale stale sa mi tvoria nové na tvári hoci nie az toľko. Tie fľaky tiež som zvedavá kedy zmiznú.