Kamarát chce viac

Príspevok v téme: Kamarát chce viac
Rimenber

Ahojte mám kamaráta, s ktorým sa poznám už skoro 10 rokov a nedávno mi povedal, že ma ľúbi. Ja už som svoju životnú lásku stretla, lenže osud mi ho zobral. Momentálne som v období, keď sa mi nechce riešiť žiadne vzťahy a to som povedala aj tomu kamarátovi. A on že si na mňa počká, lenže on ma vôbec nepriťahuje a beriem ho fakt ako len kamaráta. Je pravda, že je mi s ním dobre, aj mu poviem, že nech na mňa nečaká, že bude zbytočne trpieť a tak. A tiež nechcem byť taká mrcha, že prestanem sa s ním stretávať, len kvôli tomu, že on ku mne cíti niečo viac.

Carie

No to dobre robis. On je nejaky divny ked sa na teba tak naviazal, co to nema ziadne zaujmy, ziadnych priatelov co by mu robili radost? A ked je to taky typ co ma psychicke problemy tak o to lepsie drzat si ho od tela. Myslim, ze si mu povedala dost jasne a urcite nie raz ze s nim nic neplanujes, nech na teba necaka, tak je teraz na nom, aby to pochopil a zariadil sa podla toho.

Rimenber

Dakujem za nozory :)
Len pravda je stale taka, ze ja neviem co s nim robit, lebo sa mi priznal, ze len vdaka mne ma krasny zivot, netrpi depresiami a pod. A ja teraz ked by som sa na neho uplne vykaslala alebo ho ingnorovala, tak sa bojim, co by bolo s nim. Tak som zatial zvolila cestu, ze s nim komunikujem, raz za 2 tyzdne ideme na nejaky vikend, ale vzdy mu tvrdim, ze nie som ta prava pre neho.

Leela333

Práveže budeš mrcha ak sa s ním budeš ďalej stretávať. On sa z toho potrebuje dostať, a stretávanie sa s tebou mu v tom vôbec nepomôže. Vysvetli mu jemne, že z toho nikdy nič nebude a že by mal na teba zabudnúť a možno by ste sa istý čas nemali stretávať.

olivka30

citom nerozkazes a ked k nemu nic viac necitis nemozes to silit. fajn ze si mu povedala narovinu ako to citis a nech sa on zariadi uz ako chce..ked chce cakat nech caka, aj ked to znie blbo. tiez som mala takeho kamarata, travili sme velmi vela casu spolu, rozumeli sme si, bol do mna zalubeny pocas skoro celej VS ale v poslednom rocniku stretol nejaku kocku a od vtedy sme sa len pozdravili a prehodili par slov. ked stretne nejaku spriaznenu dusu niekde inde, odlubi sa

jahodka123

Tak sa to proste snaž ignorovať. Svoje si mu povedala, on si povedal, že počká, tak nech čaká. Znie to hnusne, ale je to proste tak. Lepšie, ako s ním pretrhnúť priateľské puto. Tiež som mala takého dlhoročného kamaráta, ktorý mál záujem o niečo viac atď. Už je tomu cca 8 rokov a už sme aj každý inde. On už má dieťa, už je aj rozvedený, má úplne iné záujmy, ja som taktiež už niekde inde... Neboj, ono to samé akosi prejde časom... Pokiaľ na teba nevyvíja nátlak alebo to s tebou nechce dookola nejako riešiť, tak to nechaj tak...