Nebavi ma moja praca

Príspevok v téme: Nebavi ma moja praca
ferro

Dobry den mam taky problem, ze ma prestava bavit moja praca.Pracujem na stavbe ako murar uz cca 9 rokov po skonceni skoly.Postupne a isto ma prestava bavit robit tu niekedy narocnu a niekedy aj slabo platenu pracu,ako stazovat sa nemozem platovo je to lepsie ako ine zamestnania za min.mzdu.Ale neviem ci to je stereotyp alebo je moje telo po tych 9 rokoch uz unavene,mal som 2 urazy rok po roku a som si povedal ze este 1 a koncim so stavbarcinou.Len je tu zasa otazka co budem robit,aku pracu?Lebo treba zivit rodinu a platit a platit,lebo stat nam len bremena dava na chrbat.

george303

Praca vodica sa mozno javit ako praca ktora nieje stereotypna ale je to tiez isty sposob stereotypu ... Robim v zasobovani, kazdy den na ceste, vsetky cesty mi uz pripadaju rovnake neustale sa ponahlat,riskovat a mnoho dalsich nastrah ... Je to sialenstvo ale mam to rad a nechcel by som nic robit najvecsie pozityvum natom je ze mi ide neskutocne richle cas pocitam kazdu minutu setrim kazdu sekundu a ani sa neuvedomim a je koniec pracovneho dna...

m,mlk

Pochvala človeku síce padne vhod. Ale keď chýba, to nech ťa netrápi. Šéf má svoje problémy a preto sa správa tak ako sa správa. To ho síce neospravedlňuje, ale vy viete, že proste taký je, tak si ním nedajte pokaziť deň.
Veru, málokto má to šťastie, že si nájde prácu podľa svojich predstáv. Ale život nie je len práca. Pre veľa ľudí je práca proste len nutnosť, aby zarobili a potom si mohli užívať voľné chvíle. Treba to tak brať.

ferro

Tak ja sa snazim nieco pekne najst v tej rutine,ale nejak nic nenachadzam.Asi je to stereotypnou pracou,alebo tym ze sef nevie pochvalit a povzbudit,len stale malo a malo spravene a to oproti inym partiam makame na 150%.Asi sa musim s tym zmierit za pasom by som asi scvokol to by bol iny stereotyp :-(

podobný

ahoj. no, celkom sa viem do teba vzit, mna tiez akosi nebavi moja praca a to som studoval VS. skus najst v tej kazdodennej rutine aj nieco pekne, co by ta eventualne naplnalo, resp.davalo tvojmu zivotu nejaky zmysel. myslim si, ze v kazdej praci sa da nieco take najst. peniazky zarabat musime a ked mas rodinu, je to zodpovedny pristup. tak drzim prsty!

ferro

Skolu mam stavbarsku,a ine co ma bavi?To ani sam neviem,skor nieco s PC sam si dokazem opravit PC mensieho rozsahu a pod.veci.Rozmyslal som aj o kurierskej sluzbe len tam je tazko sa dostat,brat ma doteraz prihlasky.

m,mlk

No a čo ťa baví robiť? Akú máš školu? Čo by si iné chcel robiť? To už vieš? Najprv to zisti a ak na niečo prídeš, tak skonči so stavbárčinou.. Skôr nie :)

bratuuuu

bratu jasne ,ze ta to nebavi, ale keby si vedel ake debilne prace ja poznam ,ze len stojis namieste 7 a pol hodiny dennne za 380 cisteho by si sa scvokol :D zmena by ti prospela ale potom by si sa ajtak vratil ku stavbarcine , to je tvoj osud :D pekny den vsetkym

jajaja295

kamionistu? omg..asi nepoznate tu pracu, ja pracuje v doprave, pred tym pre dopravcov a vidim, ako soferi nadavali