Cvičenie

Príspevok v téme: Cvičenie
Martinka147

Ahojte, začala som cvičiť chcem si spevniť telo a trošku vypracovať bruško aj keď snim nemam problém. Nie som tučná, ale nepatrím ani k tým uplne štíhlim dievčatam. Takže sa chcem opýtať: cvičiť sa ma každý druhý deň a ja by som rada ten voľný deň medzi cvičením si šla aspoň zabehnuť pokiaľ mi to práca dovolí ... môže sa to tak striedať ? nevadí že nenechám oddychnuť svalstvo? ... alebo mam radšej jeden deň cvičiť a behať a ďalší si fakt nechať na oddych. Ďakujem.

aysia

ja trenujem cca 5x do tyzdna a malo mi je :) ale jasne ze zas extremy nie su dobre. Vela bab vsak robi chybu, lebo sa boja cvicit, aby neboli prilis svalnate, z coho mi je smiesno osobne:)) ja ked vidim baby co pridu do fitka, zoberu dvojkilovu cinku, parkrat nou svihnu, spravia par nespravnych drepov a idu si vybehat dusu, mam dost:) ide o to, aky mas ciel. Keby baby vedeli aky maju potencial a ake je to jednoduche... Velmi dobry clanok som nasla na crossfitfms.wordpress.com, len je v anglictine. Ale k tvojej otazke- ja napr brucho trenujem kazdy treningovy den, ako doplnok,.. 2x do tyzdna mam funkcny silovo vytrvalostny trening, 1x posilka vrch tela, 1x spodok a 1x kruhovy. Vikend volny. A vobec nevyzeram ako rambo a citim sa vyborne. Ale nezabudni, strava je 70 percent, inak sa mozes aj rozkrajat, nebudes napredovat.

peťko454

Skús to tak.Chod do fitka,najlepšie je ráno medzi 10-11 hod.A na večer si chod zabehnúť.Je pravda,svalstvo by si malo oddychnuť.Aby rástlo.A na další den oddych.Neprehánať to,pomali ale isto sa k tomu dopracuješ.