Strašne som sa zaľúbil.

Príspevok v téme: Strašne som sa zaľúbil.
peťko454

Ahojte,

Spoznali sme sa tieto prázdniny ale chodievame spolu von necelé 3 týždne.Strašne som sa do nej zaľubil,bože to sa nedá ani popísať čo k nej všetko cíťim.Chodievame spolu večer von a to je fakt až do rána čo spolu trávime.Nabudúci piatok má meniny chcem ju zobrať do reštaurácie kde ja praxujem.Neviem či to nebude náhodou blbé.Ale vravel som jej to nech sa nechá prekvapiť v kúsku duše som cítil ako sa teší.Problém je aj v tom že ona chodí na inú školu a ja tiež.Týžden ešte praxujem a týžden mám školu.Neviem ako si nájdem na ňu čas.Zajtra ide na koncert čo sme boli dohodnutí ale som si to rozmyslel kedže tam ide s kamarátom a ten ide s dalšími ktorých ja nepoznám.Neviem strašne sa bojím.Aj ked neviem čoho.Dopočul som sa,že na ludí si dáva pozor ským si začne rozvíjať vzťah.Nedokážem bez nej deň vydržať.Prospeje nám ked sa nebude vydieť pár dní ? Posilní nám to naše "budovanie".Dakujem.Nikdy som nebol viac zamilovaní.

sweater*

spomienky... kto nezazil nikdy nepochopi co je to za pocit... ked sa hovori ze laska ti dava kridla je to myslene presne na toto. a k veci, z vlastnej skusenosti ti poradim neries co by sa malo a co nemalo, robte to po com tuzite obaja, ak chcete byt spolu tak budte, ak ´vas vztah bude naberat na obratkach tak bude a ked to pojde nahodou opacnym smerom, pokazilo by sa to tak ci tak, jednoducho nieste "stavany" pre seba, ale dost s negativnymi myslienkami. urcite si uzivajte toto krasne obdobie a snaz sa vytlacit take myslienky ze co ked to a to.. je to zbytocne a nicomu to neprospeje. a este jedna vec, hlavne bud sam sebou, nehraj sa na niekoho ineho, bolo by to len na skodu. ked ta ozaj lubi tak takeho aky si

Carie

No to je pekne. A uz spolu aj randite/chodite ci este ste len kamarati? Na ten koncert kludne mozes ist aj do restiky ju pozvi, to ju potesi. Drzim palce :-)

jahodka123

Ach..to je také sladké :) A súhlasím s vedma, mal by si na ten koncert ísť. Nemáš sa čoho obávať...

vedma

Chod s ňou na ten koncert. Nemáš sa čo bat, sľúbil si jej to, bude za prvé sklamaná, za druhé, tvoj dôvod- čo si o tebe pomyslí? Nebuď padavka, buď chlap. Vzťahy sú krehké.