Nekonečný problém s akné

Príspevok v téme: Nekonečný problém s akné
HankaLe.

Mám 16 rokov a som celkom pekná baba. Jediná vec ktorá ma trápi už od mojich 11! je akné. Chcem sa spýtať kedy sa to už konečne skončí, prípadne čo mám robiť? Viem že niektorí sú na tom aj horšie, pretože ja mám vyrážky len na čele (ale naozaj veľké, ani trošku sa nedajú zakryť)Prosím o nejaké rady od ľudí, ktorí mali/majú rovnaký problém čo treba robiť? Ďakujem.

system zdravia

Poznám krém na tvár, ktorý pomohol už viacerým na akné, nie je to ani nivea, ani avon, ani vichy... ak máš záujem, ozvi sa mi na systemzdravia@gmail.com. Je to overené a môžem ti poslať nejaké materiály ako dôkaz toho, čo píšem. Ahoj.

MaJuR

Joj,najlepší je čerstvý s iným som to ani neskúšala.Určite ho niekde zoženieš,alebo počkáš do jari.Nech sa darí!

anulienocka

ja mam 25 a tiez problemy s akne ale prestala som pouzivat makeup tvar si umyval len mydlom a unas je jedna pani jej obchodik sa vola caje u bosorky a ona mi namiesala perfektnu vodicku a velmi to pomaha

lucia62

2488 no ja som si to dala na celu tvar kedze sa mi robia vyrazky vsade, nie naraz, ale raz tam, inokedy hentam, skus to, musim poklopat ze odvtedy sa mi neurobila nejaka velka vyrazka, dufam ze to fakt zaberie, zaroven ale uzivam aj chlorellu, vitamin A, vitamin b5, zinok, jedavam ovsene vlocky s jogurtom, pijem zihlavovy caj, nejedavam cokolady, ani nic vyprazane, cipsy, no proste nic take, no pravdupovediac trochu mi to aj chyba aspon sem tam si nieco dat ale urcite by sa mi hned vyhodila obrovska vyrazka, tak cakam co ten chren, mozno sa toho fakt raz celkom zbavim

2488

dobry den, sa chcem spytat na to kuzlo s chrenom. to si nanasate len na miesta kde sa vam tvoria vyrazky, ci na celu tvar?

MaJuR

Ja som to takto zvolila sama,možno by bolo dobré aj častejšie.Ak ti to neurobilo žiadnu ujmu,tak je na tebe ako sa rozhodneš.Určite to zopakuj! ja som mala škaredé hnisavé vyrážky a som sa ich takto zbavila.Potom keď som sa ich zbavila som ešte občas si to dala na tvár,len tak pre istotu.Poraď aj ďaľším nech sa netrápia.

lucia62

tak som teda vyskusala, palilo to poriadne, bola som potom cervena ako rak ale uz v pohode :) tak som zvedava co to urobi....len sa este chcem opytat majur, to on ti kazal davat si to iba raz za dva tyzdne alebo ty si si to takto zvolila? castejsie sa to nema alebo preco?