Hemoroid?

Príspevok v téme: Hemoroid?
nemesis

Dobry den, mam 19 rokov a nedavno som si pri sprchovani nahmatal taky vyrastok pri zadku. Myslel som ze je to nejaka vyrazka alebo nieco take, nevedel som ani co to su hemoroidy no ked som o tom nieco cital tak bolo to dost podobne. Pri jemnom dotyku to dost svrbelo a pri silnejsom bolelo. Neskor som si vsimol ze napr. pri stolici sa na toaletnom papierom zanechala krv. Neboli ma to, len niekedy ked sedim alebo lezim na velmi rovnom povrchu ze to proste tlaci na to. Ak sa jedna o hemoroid tak je to vonkajsi, nie je to vnutri v analnom otvore ale ako som pisal o dost vyssie medzi polkami. Existuju na to nejake lieky ako sa toho zbavit? Je mi trapne sa o tom s niekym bavit alebo ist s tym k doktorovi, no neviem ci sa to da vyliecit aj takto samostatne? Mimochodom podla toho co som cital priznaky by to mohlo byt zo sedenia, dost vela casu travim za PC. Vdaka za pomoc :)

Súvisiaci obsah

nemesis

Myslim ze som nasiel dalsi, je mozne aby boli viac ale len po 1? Je to divne pretoze tento je o dost nizsie a po hmate to je podobne materskemu znamienku ale vacsie, nie je to tvrde a lahko stlacitelne a neboli to, mohlo by sa jednat o dalsi? Rozmyslam ze pojdem ku doktorovi, kde mam zajst? Ku obvodnej alebo ku ktoremu lekarovi? Diki

Jefitto

Rakovina hrubého čreva je 19 rokoch temer nemožná... ale je fakt, že človek nikdy nevie.

Je rozdiel v krvi z čreva, resp. zo žalúdka a v krvi z hemeroidu. KRv z hemeroidu je normálna krv, ako keď sa porežeš a tečie ti krv. Proste sa to po sracaku rozpíja.

Krv z čriev niekedy nemusí byť vidno, tvorí také dlhé červené vlákna v hovne. Existujú rôzne prášky, ktoré sa po nasypaní do misy zafarbia podľa toho, či máš v hovne krv, alebo nie

Krv zo žalúdka je čierná, takže hovna budeš mať čierne. Je to kvôli tomu, že reakciou krvi so žaludočnou kyselinou sa z nej odstraňuje železo a iné veci.

sorrento

Samé dobré rady ja ešte pridávám, kupuj si BIELY toaletný papier na ktorom vidíš prípadne stopy po krvi, lepsie ako na farebných.
Kalciova masť je výborná po stolici,/treba konečník umyť a na to urcenym uterackom vypiakovat, umrieť konecnik a potom použiť kalciovu masť/ Najlepšej by bolo navstiveni MUDr. ten určí či to neni nech Boh chráni rakovina hrubého čreva. Ty najlepšie vieš o čo ide.
Prajem ti peknú i keď zamračenu nedelu.

zdradca

nemesis masticka aj cipky sa volaju FAKTU,su original len na hemeroidy a su volnopredajne, co sa tyka dubovej kory tiez si ju vypytaj v tej lekarni.Ale pytaj dubovu koru na sedaci kupel.
Uvaris dubovu koru tak ako klasicky caj,nechas odstat precedis a po dosiahnuti optimalnej teploty si nalej do vecieho lavora a min. 10-20 minut musis vydrzat sediet. A to sprav aspon dva krat za den.
Tym ze mas na toaletnom aj krv vystavujes sa riziku zapalu a tam uz nastupuje operacia.
Ale neusis sa bat ak budes dodrziavat sedaci kupel a pravidelne mastit ako som ti pisal nemas sa coho bat.
Este poznamocka.... hemeroidy su dozivotne a vecsinou je to dedicne, porucha stien zil ci tak dajak sa to vola.
Tak zajdi do lekarne normalne si vypytaj co som ti napisal a uvidis bude dobre
potom napis ci sa to zlepsilo

Jefitto

Dubovu kôru zoženieš najlepšie v lese... :P

Mastičky a čipky v lekárni na voľný predaj. PRoste príď a povedz, že chceš masť na hemeroidy a už ti tam dačo nanútia. Ak ti to je trápne, tak choď do takej zapadnutejšej lekárne, kde nechodí tak veľa ľudí

nemesis

zdradca: A kde zozeniem dubovu koru? Alebo ako sa volaju tie cipky a masticky? Posnasim za upravit tu stravu ako si napisal, diky.

pacica: ahoj, a pomaha ti nieco na to? mas nieco odskusane?

zdradca

podla toho co si opisal ano je to hemeroid,ludovo aj zlata zila
pomaha na to sedaci kupel s dubovej kory
potom masticka aj cipky bezne dostat v lekarni
po kazdej stolici umyvat nazvem to ludovo rit
a mastit mastickou
hej este ziadne sedenie na studenom,ziadne pikantne jedla,alkohol ci kavu vsetko co by nutilo ta tlacit pri stolici. A stravu bohatu na vlakninu