Ako jesť zdravšie bez toho aby som neschudla?

peťko454

Pozri,akné je sviňa.Na to potrebuješ roky aby ti to prešlo.Puberta no.Len nepapaj čokolády,od toho sa zvyčajne vyhádžeš.Ako aj ja.Vyprážané jem len občas ale to len fakt občas.

odpovedam

ak chces jest zdravo, hlavne nezacni naraz. Postupne pridavaj viac zdraveho a uberaj nezdraveho. Vobec nemusis schudnut, ved napr. mliecne vyrobky obsahuju tuk, takisto z masa neschudnes, ani z polievok. Varena zelenina ma vacsi glykemicky index, cize aj to ti moze byt zadobre... podla mna netreba sa zbytocne zatazovat otazkami, ci schudnes alebo nie. Proste to vyskusaj na sebe a uvidis ;-)

manika

Ahoj...z jedla to asi nebude. Možno z čokolády. Ak chces vylúč sladké, myslím vyrábané sladkosti, tie obsahujú veľa svinstva, nahrad to medom, orechmi, ovocím, susenym ovocím. Vyprážané je nezdravé, môžeš ale jesť mäso, ktore je dusene, na prírodno, alebo pečené. Nemusíš znizit objem jedla len to nezdravé nahrad zdravým. Ak budeš normálne jesť, tak neschudnes, telo si udrží prirodzenu hmotnosť. Mohla by si ale začať viac piť, neviem koľko denne vypijes ale ľudia často pijú príliš málo alebo nevhodné tekutiny. Čistá voda je najzdravsia.