Leukémia

Príspevok v téme: Leukémia
karol189656

Zdravím, mám 16 rokov a už dlhšiu dobu mám problémy s tým, že mi je stále horúco(potím sa), hlavne keď prídem medzi ľudí a som v miestnosti. Toto je kombinované aj s teplou pokožkou, zrýchlenou činnosťou srdca. Môj brat má hypertyreózu. V piatok som sa rozhodol ísť za lekárkou, ktorá povedala že na štítnu žľazu by to bolo skoro a že ju nemám zväčšenú. Už mi bolo jasné, ktorá bije. Dala mi odobrať krv, o týždeň si mám prísť po výsledky. Píšem sem s malou nádejou, aby ste mi možno povedali, že nie nejde o leukémiu, ale veľmi sa bojím. Nie som hypochonder ani nič podobné, asi tri roky som chvalabohu nemal žiadnu vážnejšiu chorobu, teda až na toto. Viem že človek na sebe zbadá všetky príznaky danej choroby, z toho čo sa píše o leukémii - nechudnem, nemám p osebe červené bodky, nebolia ma kosti, modriny mám momentálne 2 (pád z bicykla) no na druhej strane mám studené ruky, padajú mi vlasy. Taktiež toho veľa nenašportujem. Budem vám veľmi vďačný za akúkoľvek odpoveď, podporu.

karol189656

Ahoj, dnes som volal lekárke, vraj všetky výsledky mám v poriadku, či už na cukrovku, atď. Predpokladám že keby to bola leukémia, asi by sa v tých výsledkoch objavilo niečo zvláštne (teda dúfam). Ďakujem vám za upokojujúce slová.

skúsená

vieš, že myšlienkami či už pozitívnymi alebo negatívnymi si vytváraš svet okolo seba? alebo inak..to na čo intenzívne myslíš si do svojho života privoláš?
tvoj stav môže mať milion a jednu príčinu a ty si si vybral to najhoršie...prečo? :)

m,mlk

Neboj sa, vyšetrenie dobre dopadne. Tie príznaky môžeš mať z hocičoho. Tvoj organizmus ti chce povedať, že niečo robíš zle. Zamysli sa viac nad svojím životným štýlom a zmeň to, s čím nie si spokojný. Nemysli na leukémiu a podobné veci.