Vadí chalanom akné na dievčatách?

Príspevok v téme: Vadí chalanom akné na dievčatách?
siváčik

Ahojte, otáčam sa skôr na chalanov s otázkou, či im na dievčatách vadí akné.. či si ho nejak extra všímajú a vnímajú ho. Nemusí to byť zrovna nejaká červená hnisavá obrovská pliaga po celom tele, ja mám napr. krupičku, na tvári dekolte a chrbte, možno aj také horšie formy, no nie tie celé červené opuchnuté a hnisavé tváre.. či vám je odporné také dievča, či ho berete menejcenne ako ostatné, či ho vnímate inak. ďakujem, budem rada ak sa rozpíšete :)

a nie nepotrebujem ani nechcem počuť veci ako \\\"nie jasné že nie, aj s akné ste krásne\\\"... nejde tu o zvyšovanie môjho ega.. skôr ma zaujímajú úprimné názory.

Ešte raz ďakujem :)

lukasenko60

ked niekoho milujes milujes ho aj s jeho chybami mne osobne by to vobec nevadilo pokial by neslo fakt o velmi silnu formu :)

siváčik

ďakujem za všetky názory:)

razpusa:
men osobne vôbec, keďže som s takým chodila a problém to pre mňa vôbec nebol.

kajka

nathalia ty si prosim ta odkial spadla ?:D prepac,ze to tak hovorim,ale ..ze toto si muzi vsimaju ?:D ako prve ?to odkial pochadzas ?
lebo zase ja viem,.ze muzi si v prvom rade postavu a tvar baby vsimnu

renushik

ja si myslím, že pokiaľ to nie je fakt masívna forma a/alebo vie to dá dotyčná vcelku umne zakamuflovať, tak v pohode, podľa mňa treba vyzerať dobre ako celok... tých pár vyrážok by nemal byť problém, ak je chalan rozumný :)

saori

ako komu, všeobecne akné nikomu na kráse a atraktivite nepridá, ale sú aj iné veci, ktorými holka môže zaujať než bezchybná pleť ;)