Vyliečené kvasinky - podarilo sa to niekomu ?

Ivka 1

pani Albertová lieči prírodnou cestou , s tou mám aj ja veľmi dobré skúsenosti . Ja sama som pred cca ôsmimi rokmi chodila na gyndu ako na hodiny klavíra a spojila som sa s gynekológom,ktorý okrem klasickej medicíny lieči prírodnými produktami a môžem povedať,že odvtedy mám pokoj,pomohol mi. Ak má žena kvasinky, je potrebné liečiť oboch partnerov, inak si kvasinkovú nákazu odovzdávajú navzájom. Je potrebné vyvarovať sa užívania syntetických ATB, radšej užívať antibiotiká na prírodnej báze .

šuška

bola som u nej len raz na vstupnom vyšetrení a potom na záver liečby na kontrole. medzitým mi lieky posielali, lebo bývam na morave, sem som sa vydala.

Ivka 1

Áno dá sa to : dodržiavaním protikvasinkovej diéty ,užívaním kvalitných probiotik a vlákniny súčasne. Zdraviu prospešné baktérie sa tak môžu oveľa rýchlejšie rozmnožovať a vytvoriť kolónie.Veľmi dobre sú aj sedacie kúpele .

razpusa

šuška kolko si za liečbu zaplatila a kolko krat si tam bola ??? ked ja som z RK a BA je daleko ... a aké ti dala lieky ?? ale už som ju videla viac krat spomínanu že viacerým ženám s tymto pomohla

šuška

liečbu mykózy som zvládla až u dr. albertovej, ale musím priznať, že okrem liekov mi dala aj veľa užitočných rád čo používať a čo nie.

Dadula56

Hlavne strava, menej stresu, primerana hygiena(u mna bol problem, ze som sa v dobrej viere drhla vsemoznymi mydielkami, co mi mali pomahat, ale skor skodili), prirodne preparaty(to uz tu bolo milionkrat napisane, co treba) a liecba na imunologii. A sexu by som sa celkovo zdrzala.

barca111111

Ahoj...mám 36 rokov a tento problém som mala do svojej 34-ky...vyskúšala som kadečo, ale nič mi nepomáhalo...tento problém som odstránila najrskôr jeden krát týždennou hladovkou...čiže po dobu pol roka som pravidelne 1 krát týždenne nejedla a ani nič nepila...ďalej som zmenila životosprávu...zelenina,sójové výrobky,avokádo,ryby a nakoniec som si zaobstarala ultrafiltráty, ktoré mi tak pomohli, že po každomesačnej kontrole moja lekárka nechápala...

razpusa

no myslela som aj ja na tieto stresy ... ci to nebude aj tym ... partner no to neviem .. raz mal aj on pilulku proti tomu .. dal moj doktor aj pre neho :D ale robíme to vždy s ochranou .. tak neviem ci by to prešlo aj tak ... neviem no :D