Priatelova ex

Príspevok v téme: Priatelova ex
...lalala...

ahojte, chcela by som pocut nazor muzov, ci je to normalne aby moj priatel udrziaval kamaratsky vztah so svojou expriatelkou..ale taky, ze si pisu pomaly kazdy den..spolu sme sa o tom rozpravali, vie, ze mi to vadi, no vravi, ze do tohto ma nic..stale mi opakuje, ze ma ma rad, ze je stastny a nechce sa vratit do minulosti..no nedavno som zistila, ze si spolu pisali o sexualnych zazitkoch ake spolu mali...a to ma dost ranilo..ako na co si take veci pisu..proste sa s tym neviem vyrovnat, tak poprosim odpoved na otazku: je to normalne?nemusim sa bat?
a este radu na zaver: ako sa s tym vyrovnat? nemozem na to prestat mysliet..
za kazdu odpoved dakujem

mima1927

Ahojte ja mam skoro ten isty problém.S mojim chlapom som 3 roky a za tie tri roky som sa natrapila kvôli jeho ex az až.Ako je podľa vás normálne ,že jeho ex ho otravuje ci už kvôli tomu,ze ma chorého psa,alebo ona potrebuje v kuse s niečím pomôcť ci už vybaviť zubára pre seba ,lebo môj chlap ma kopec známych lekárov,alebo niečo vybaviť pre jej príbuzných.Ako už ma vážne hnevá jej prístup.Snažila som sa s ňou spriatelit aj som s ňou bola aj na výlete,ale už najväčší bonbónik na záver bol ,že včera napísala môjmu chlapovi perspektívne uz snubencovi,že odchadza od svojho frajera a potrebuje odniesť krabice aby jej byvaly pobalil vecí.Ako to už presiahlo vsetky hranice ešte aj do takejto zalezitosti je schopná vtiahnuť môjho snubenca.

milena526

nebudte zeny ovce bez nazoru, aby ste si mysleli, ze vypisovat si sexualne zazitky s byvalou a udrziavat s nou kontakt je normalne. ked tu niekto od vas pyta radu, nebudte chytre a drze, ale snazte sa poradit. NIE JE TO NORMALNE, po 12 rokoch studovania medziludskej psychologie vas mozem uistit, ze je to dokaz neustalej pritazlivost a ak by byvalka dala prilezitost, tak chlap by podviedol. vsetko je o vzajomnej naklonnosti. ak sa vyskytne prilezitost, u 90% ludi vznikne nevera (prilezitost: spolocna akcia, alkohol, atd. atd. ) Pokial by bol teraz zamilovany, bol spokojny so vztahom, nemal by potrebu vypisovat ex.

Jeffica

Podla mna to, ze si pisu o sexualnych zazitkoch normalne nie je. Ja by som sa na tvojom mieste obavala. Aj toho, ze udrzuju spolu taky vztah, ze si pisu kazdy den..ved je to predsa minulost. Mala by si ho zaujimat len ty a nie EX !

nathalia09

lalala
tak je to ozaj nanič,ak o teba vobec nebojoval,ale ty to zvládneš,povedz si to.Musíš sa,áno niečim zamestnať,ak máš nejaké koníčky tak to by bolo dobré,lebo stále mysliet na to,čo sa stalo,tak to sa len zničíš.A povedz si,že ak o teba nestál,nestojí ani za jednu slzu,neboj-ved je tolko chalanov ešte,a normálnych,Takže sa pozbieraj a hlavu hore,vyber sa niekam napr.kúpiť si niečo pekné na seba,alebo zmeň účes-proste poteš niečím svoje srdce.Držím palce

sylva555

Ja som mala rovnaký problém. A priatel mi robil toto isté.

Neviem akú máš ty hranicu tolerantnosti, no napríklad ja som žiarlivá ako pes. Často sme sa hádali kvôli tomu, a ja som sa išla zblázniť z toho. Raz som si to prežila a stačilo, odvtedy som sa zaprisahala že nikdy sa nedám dokopy s chlapom, ktorý len prednedávnom ukončil niekoľko ročný vzťah.

Niektorí tu píšete o tolerancii alebo o tom, že nevlastníme partnera a blá....

To s tým nemá nič spoločné. Jediné čo je ok, ak sa stretnú na ulici a pozdravia. Ahoj a čau a dovidenia!!!

Ak ti môžem ja poradiť, ukonči to. To čo robí tvoj priateľ - NORMáLNE NIE JE .

Ak to neukončil napriek tomu, že si ho na to upozornila, požiadala o prerušenie kontaktu - NEZMENí SA TO!. Prosím ťa, UROB TO PRE SEBA HLAVNE (napriek tomu, že ho určite máš rada/miluješ) ukonči to ty. Máš len jedny nervy, jedno zdravie a jedno srdce. tak si to neznič. Toď môj názor. Prajem nech sa správne rozhodneš. Pá

Mrska Silvuska

...nemusi byt prvotriedny klamar a herec...proste niektori muzi su taki....nechcem ta strasit, ale takychto "zazitkov" bude viac...o to je zivot...
drz sa.

alibi

ber to tak, ze niektore pridu na to, ze maju egoistickeho debila az ked s nim maju 2 deti a hypoteku na krku.chvalabohu, ze sa prejavil.

Carie

Robis dobre ze sa stale niecim zamestnavas, najhorsie je prepadnut sebalutosti, kvasit sa doma a stale nad tym rozmyslat. Najskor je dobre si aj poplakat ak to tak citis, ale potom je dobre stale sa niecim zamestnavat aby si na to co najmenej myslela. A ono to casom preboli.

...lalala...

Carie
dakujem za podporu, dufam, ze mi bude dobre co najskor..nuz ano do prveho vztahu som sla s velkym ocakavanim a naivitou v srdci..myslim, ze na toto budem dlho zabudat..