Strasne sa bojim vztahu

Príspevok v téme: Strasne sa bojim vztahu
scoflower

Mam 25 rokov a asi rok a pol som sama po vztahu, ktory pre mna nebol prilis vyznamny.Za ten cas som stretla niekolko chalanov, s ktorymi som mala "rekreacne" vztahy, ale ani jeden z nich sa mi nepacil natolko aby som si s nim zacala (alebo v tom bol iny problem). Momentalne sa stretavam s chalanom, ktory sa mi paci a on ma zjavne tiez velky zaujem o mna. Je tam vsak problem. Tento pan XY je velmi inteligentny, sikovny a dobre zarabajuci muz vo veku 32 rokov a pocula som od neho par poznamok (vyzeralo to, ze vramci srandy) o tom, ze deti su zlate, ale len "na vikend", ze by najradsej vypadol do zahranicia a pod. V minulosti som stretla chlapa, ktory mi velmi ublizil, ked som to najmenej cakala a odvtedy mam strasny strach zo vztahov, a teda tieto jeho reci mi velmi nepridavaju na odvahe si s nim zacat aj ked je ku mne strasne pozorny a ochotny. Este ho nemam "precitaneho", ale vsimla som si na nom, ze pomaha vsetkym ludom okolo seba a stara sa o nich. Mne venuje mimoriadnu pozornost, vsetko by bolo perfektne az na tieto reci, ktore ma neuveritelne zneistuju, a ked ma nieco zneistuje zacnem panikarit, robim rychle rozhodnutia aby som sa zbavila nervozity a tie rozhodnutia potom nebyvaju dobre...preto pisem sem..hlavne zenam, ktore maju nejaku podobnu skusenost...co si o tom myslite????

ms.x

máš 25 rokov, takže čo sa týka vzťahov, začni žiť pre dnešok, zajtrajšok nechaj zatiaľ tak. skús to aspoň pár mesiacov. daj druhým šancu, aby Ťa spoznali. Nemáš sa kam ponáhlať a hlavne sa nemáš čoho báť. Držím palce ;)

ulla

Dokedy sa mieniš báť vzťahu? niesu vsetci chlapi rovnaki, tento nemusi byt taky ako predosli. Neboj sa vztahu ved je to nieco krasne, ak do toho vlozite vsetku snahu a lasku obaja.
A o tych rychlych rozhodnutiach, to je to najhorsie co mozes urobit. Niektore rozhodnutia si proste vyzaduju cas, treba nad nimi popremyslat a nie spontanne sa rozhodnut.. Ak najblizsie pride nejaky problem a ty sa budes musiet rozhodnut nechaj si na to cas alebo sa na to vyspi a budes mat cistejsiu hlavu i myslienky. Drz sa :)