Starostlivosť o vlasy

Príspevok v téme: Starostlivosť o vlasy
Emma09

Mala som vlasy dlhé asi do polovice chrbta, no dosť zničené, konce sa mi štiepili a lámali. Aj preto som asi mala pocit že mi vlasy vôbec nerastú.
Dnes som bola u kaderničky, dosť mi ich skrátila, čo ma veľmi mrzí ale bolo to potrebné.
Chcem sa vás teraz opýtať čo pomáha na rast vlasov a ako sa mám o nich starať aby sa mi zas nelámali.
Zvyknem si vlasy žehliť ale len 1-2x za týždeň a používam aj ochranné mlieko loreal. Po umytí vždy používam balzam.

simon97

Kamáratka mala tiež taký problém, vyskúšala toho veľa ale tak najviac jej pomohol CAPILLAN Hair Care, najprv ho kupovala v lekárni ale cez eshop notino.sk, je to lacnejšie kupováva to aj s kuponmi -odkaz odstránený- čiže ušetrí ďalšie peniaze :) Veľa štastia prajem s vlasmi

mojhairstyle

ja na starostlivost o vlasy sa spolieham kazdy rok na vyzivu donnahair, uzivam 3 mesiace a vlasy su potom na nerozoznanie krasne

Erika12

Ahojte, mam problem s lamavostou a rozstiepeniny koncekmi vlasov mam ich dost suche a nechcu mi ani rast viete mi poradit nieco prosim vas ? Vyskusala som uz viac veci ale vlasy su stale take iste najviac ma trapi to ze su velmi suche.

Erika12

Ahojte, mam problem s lamavostou a rozstiepeniny koncekmi vlasov mam ich dost suche a nechcu mi ani rast vieme mi poradit nieco prosim vas ? Vyskusala som uz viac veci ale vlasy si stale take iste najviac ma trapi to ze su velmi suche.

Suzi 1212

Ahoj, vlasy treba aktívne vyživovať a ochraňovať pred tepelným zásahom, ja používam Elixír pre regeneráciu vlasu od Kardashian Beauty, stačí maličké množstva v trieť do vlasov a sú uplne iné. Taktiež používam krém Blow Dry, ktorý mi vlasy ochráni pred žehlením a fénovaním. Objednala som na www.mvcosmetics.sk , cenovo si myslím, že je to znesiteľné, pretože je to naozaj kvalita a vydrží dlho, keďže sa nanáša fakt malé množstvo.

majus_p258963

kup si nejake vitaminy, zinok a horcik su na vlasy dobre, zvaz tiez pouzitie samponu, najlepsi je nejaky bez umelych silikonov a konceky si potieraj olejcekmi. na tomto blogu sa vela pise o starostlivosti o vlasy, snad ti pomoze vypadavanievlasov.net

zuzi74

nezehlit, nefenovat horucim vzduchom, nekulmovat...vsetko horuce vlasy vysusuje a nici. Najlepsie vlasy umyvat vlaznou az studenou vodou. Dobry je zabal z arganoveho bio oleja.