Kamarat s vyhodami

Magy

mysliet si moze kto chce co chce, podstatne je, co si o tom myslia dotycni dvaja. a kedze zjavne v tom nevidia ziaden problem a navyse tym nikomu neublizuju, tak niet co riesit. absolutne nie. nech si uzivaju, a co? poznaju sa navzajom dost dobre, aby si doverovali a v sexe predsa ide o to, ze si ho mozes naplno uzit, ak partnerovi doverujes a poznas ho, vyhovujete si.

Dadula56

Ten sex je jedna vec, ale velmi pravdepodobne dojde k tomu, ze jeden v tom bude alebo zacne vidiet nieco viac. Ja osobne by som to nerobila, ale urcite za to nikoho neodsudzujem.

Carie

Ja mam tiez takeho kamarata s vyhodami a tiez je to moj byvaly. Chodili sme spolu pred 2 rokmi a nie dlho, len pol roka. V sexe sme si ale vyhovovali, nemali sme ale rovnaku predstavu o buducnosti. A tak sa teraz obcas stretneme. Ja nikoho nemam a ci on, to neviem a ani to neriesim. Jednoduchsie je spat s niekym, koho uz poznam.

winki

Ja som napríklad najlepší sex s mojím priateľom zažila až po rozchode :D....aj keď musím povedať, že z mojej strany tam nejaké tie city stále boli a musela som povedať stop a už sa len stretávame v rámci skupiny ľudí :D

winki

Ak to vyhovuje aj jemu aj tebe...neni problém. Ak v tom niekto z vás dvoch vidí niečo viac....tak ten problém nastáva. To je celé.

nicolette

Podľa mňa to tiež nie je dobré. Určite sú v tom ešte aj nejaké city, pocity, ktoré jeden, či druhý vníma intenzívnejšie. Je síce pekné, že si rozumiete, ale sex po rozchode.. čo ja viem.. rob, ako cítiš, je to individuálne, každý si to môže brať inak :)