Oplati sa pre ziarlivost aj ked partner nic kontretne nerobi - ukoncit vztah ?

Príspevok v téme: Oplati sa pre ziarlivost aj ked partner nic kontretne nerobi - ukoncit vztah ?
ziarlivavr

Chodim so svojim priatelom rok a pol a v poslednej dobe ma uz privadza do sialenstva.Povedal mi ze zajtra ide s rodinou s dediny zbierat zemiaky.Ze potrebuju pomoc.Pozeram ze tak chod.(isto snim pojde milion jeho sesternic a neviem kto este vsetko)Ide za mnou autom a vezie sestru a celu cestu sa rozprava so sestrou milion sa krat vratia domov lebo sestra nieco zabudne,sestra sa zakeca a neviem co.Povedal mi ze pride o 4 - prisiel o pol 6. Potom isiel zase ked isiel odo mna odviezt sestru domov to zas brali nejaku jej kamaratku domov.Dneska rano som sa mu snazila vysvetlit ako pekne som si rozvrhla rozvrh a do toho vosla jeho krsna do domu ku nim a cosi mi zrazu zacala hovorit a on proste len tak ma prestal pocuvat a odpovedal jej.Pozeram fajn ked ta moj rozvrh nezaujima.Bola som v pondelok v skole a musela som absolvovat vycvik v lese.A priatel isiel ku zubarke a dlho cakal v cakarni a hovori mi ze sa mu vybija bateria do telelfonu.(zaujimave ked som prave kdesi v lese ) a aj sa mu telelfon vybil a ked mi za hodinu zavolal hovori zelen teraz prisiel domov.Pozeram aha zaujimave ze prave ked som ja v strede lesa sa ti vybije telelfon.Abosolutne nemam chut uz snim byt.vsetci su mu prednejsi ako ja.Telefonujem snim (telelfonujeme vzdy ked niesme spolu) a on si proste sadne ku kolegom co im robia kuchynu a piju kavu.Mnato uz proste celkom nebavi.Mam pocit ze ma uz vvobec nema rad.

škoricová

ziarlivavr... nič v zlom, ale chyba je v Tebe.
Hej, mali by ste sa rozísť, nech s ním chodí radšej nejaká normálna pohodová baba, čo si nebude domýšľať a nebude riešiť somariny.

Magy

ziarlivavr - nadobudol som silny pocit, ze tvoj priatel svojim spravanim zrejme len reaguje na to, ako ho ty "prenasledujes" a nedas mu dychat, planujes, rozdelujes, striehnes. kazdy potrebuje slobodu a aj partnersky spolocny zivot ma svoje hranice v traveni spolocneho casu.

nemyslim si ze si ziarliva. skor majetnicka, pozadovacna. vyzadujes trvalu pozornost od partnera, ktora jemu uz zacina vadit. to ze si domyslas kdejake veci, ktore sa nestali, je skor bezna vec, najme v pripade, ked partner je spravanim vyrazne odlisny, nez by si chcela a vyzadovala. potom mas dojem, ze to robi naschval, prip. ze za tym, co robi, je nieco ine, nez v skutocnosti je.
mozno to s tou vybitou baterkou tiez bola len vyhovorka, ale nie preto, ze by tam mal inu, ale uz ta proste mal plne zuby.
len to sa tazko hovori priamo, vies? zvlast partnerke.

na druhej strane, tvoj partner je spolocensky, uvolneny, bezstarostny ale zaroven zrejme z tych, ktorym presnost, dochvilnost a podobne vlastnosti vela nehovoria. necakaj, ze mu presne plany, schema ako podla pravitka a dosledna detailnost nieco hovoria. dal to patricne najavo aj vtedy pri situacii s jeho krstnou, ked ta prestal pocuvat. kym ste boli sami, pocuval ta zrejme zo slusnosti, ale tvoje vysvetlovanie mu slo jednym uchom dnu, druhym von. akonahle sa objavila prilezitost sa zbavit tej tarchy, vyuzil ju.

z toho co bolo napisane mam (nielen ja) dojem, ze sa k sebe nehodite. rok a pol a uz je vas vztah na pokraji krachu. a zjavne len vdaka tomu, ze obaja vnimate niektore veci a zvyky uplne inak.

bud budes musiet polavit vo svojej pozadovacnosti voci partnerovi, alebo to ukonci. pripadne to prestane bavit jeho a ukonci to on.

antonia

nehnevaj sa ale ani sa mu moc nedivim,to ako o com pises?alebo si z nas robis srandu...ty si stihacka,chorobna ziarlivka a zakomplexovana a asi riadne!!!ZI A NECHAJ ZIT!!!

Carie

Podla mna sa k sebe nehodite. On je velmi spolocensky a ma milion priatelov a znamych a ty potrebujes niekoho, kto bude vacsinu casu len s tebou a bude sa venovat hlavne tebe. A to on nie je. Ale urcite najdes aj takeho, aky sa k tebe hodi.

čože???

nedavno mi kolegyna pozicala knihu od marcela vaneka: energie sexu. to by si si mala precitat aby si zistila, ake to je, ked clovek niekoho naozaj lubi. ako by sa k nemu mal spravat.

čože???

toto je vymyslene, ze? ved takato osoba predsa nemoze naozaj existovat, to je ciste psycho.
ak si nevymyslas, tak upaluj okamzite k psychiatrovi, aby si v zivote nenarobila mnohym ludom peklo. a toho chlapca pusti k vode, inak sa z teba scvokne aj on. ja ale pevne verim, ze ta onedlho opusti on, len tak sa zachrani.

Allenkaaaa

e.......budem si to musiet este 5 raz precitat, lebo nerozumiem...Ale aj napriek tomu, dievca, ukludni sa probuh...Zrejme ta strasne vsetko vytaca, si umrncana...a take baby chalani nemaju radi