Ako to skoncit ?

Príspevok v téme: Ako to skoncit ?
KKKKlll

Chcel by som poradit mam priatelku uz 3 roky.. zo zaciatku vsetko bolo krasne.. spoznal som teraz jednu zenu ktoru milujem a chcel som teraz tento prvy vztah ukoncit lenze potrebujem radu .. snazim sa vsetko preto aby ma nechala aby pochopila ze ju uz nemilujem .. ale ona cim dalej robim vsetko preto tym dalej bezomna nemoze zit.. vyhraza sa mi emailami .. proste spravy vsetko preto aby somnou ostala.. neviem co dalej .. bola raz sklamana lebo ju jej prvy podviedol a od vtedy je taka .. da sa to neako aby som ju presvedcil alebo na to treba neaku odbornu pomoc ? .. prosim

BcMia

niekedy je ešte ťažšie rozísť sa s niekým ako dostať kopačky.. za toto si v podstate môže asi sama, keď sa správa tak ako píšeš. Chcel si to po dobrom, vysvetlil si jej to no ona si to nechce pripustiť, tak ti nezostáva nič iné ako spraviť to rázne. Neboj sa, ona to prežije a časom ju to prejde.

komunikace

Nedaj sa citovo vydierať, je to predsa tiež Tvoj život! Nemôžeš sa predsa obmedzovať len preto, že ona nevie prehltnúť zmeny v živote - buď rád, že ešte nie ste manželmi, z toho vzťahu sa cúva oveľa, oveľa ťažšie. Verím, že sa Ti podarí z tohto vymotať, aby si znovu napredoval a aj ona po čase pochopí, že to lepšie ju ešte len má stretnúť. Hlavu hore!

KKKKlll

dakujem za prispevky .. musim uz to ukoncit hoci razne.. bojim sa ze si nieco spravi .. ako to skonci ale to uz nejde dalej pokracovat v tom..

BcMia

to nepomôže robiť všetko preto aby ťa znenávidela... Ona ťa miluje a všetko ti odpustí tak či tak.. asi nemá kúsok hrdosti.. Veď ani ty ho platiť nebudeš keď sa odsťahuješ, zavolaj majitelovi a povedz mu že končíš zmluvu, nebude mať potom inú možnosť ako ju skončiť tiež alebo si ho platiť sama.

komunikace

Ako prvé riešenie vidím vzdať sa toho nešťastného spoločného bytu a pretrhať všetko, čo ste robili spolu a hotovo! Ak už láska nie je, treba zabudnúť aj na súcit, inak Ťa bude furt vydierať a to hádam nechceš - buď rázny.

KKKKlll

nie lahke to snou urcite nie je.. ona si uvedomuje svoje spravanie.. vie aka je ale nedokaze sa zmenit.. ja som jej uz dal kluce od bytu ze idem prec.. a ona mi ich vratila .. ze ona ho platit nebude.. a stale potom dookola ze ona sa ma nevzda.. ja uz neviem co mam robit... vela veci som spravil aby ma znenavidela..ale ona mi dokaze vsetko odpustit len aby som snou ostal.......... uz som na pokraji sil.. nic nepomaha..

BcMia

a máš kde odísť z toho bytu? Ak hej tak sa s ňou rozíď, zbal si veci a odnes si ich preč, vtedy jej už hádam dojde že je koniec. to máte v podnájme? iste v ňom nebude potom chcieť zostať sama tak ukončíte zmluvu a nebude mať inú možnosť ako zmieriť sa s tým.. keď to nejde po dobrom tak asi len po zlom, neviem už čo by som iné spravila na tvojom mieste.

komunikace

Tak to Ti teda nezávidím, keď sa nevie s tým ona vyrovnať, bolo by treba zapojiť asi do toho celú rodinu, priateľov. Je hysterická a ľahké to s ňou určite nie je, prajem hodne síl, no neviem inak poradiť.

hana58

tak jej to este raz vysvetli,ze je koniec, zbal si veci(ak mate spolocny byt) a nestretavaj sa s nou,neodpisuj...byt kamosi nie je dobry napad...vravim z vlastnej skusenosti,pretoze ti to vzdy dava nadej,ze kamosi nie ste....velmi vela bab sa vyhraza "zabitim",ale 99,9% si nic nespravi...proste bud razny a koniec..cim dlhsie to budes natahovat,tym horsie..

KKKKlll

ja nie som vobec zbabely ja som to tu pisal dost najavo ze ja som jej povedal ze snou uz nechcem byt a ze ona place len aby som ju nenechal.... ja nie som taky ze sa budem spravat inak a rozpravat inak.. nie ja som jej to uz povedal len ona stale ze bezomna nemoze zit.. mame spolocny byt jej rodicia ma poznaju .. je to tazsie.. nechcem jej ublizit ale.. ja uz neviem co robit
BcMia som rad ze ma chapes.. povedat jej ze ostaneme kamosi.. no .. to je tazsie.. tak ako to mam teda ukoncit ????........