Stres v robote?

Príspevok v téme: Stres v robote?
anonym951753

dobry den, chcem vas poprosit o radu. ako prekonat stres?
nedavno som menila pracu a s nou to prislo.. je na mna toho strasne vela, nestiham ju.. je tam vela procesov, ktoré sa neustale menia a potom vzdy na nieco zabudnem alebo urobim inak. samozrejme mne vynadajú, ze zakaznikovi isiel inak zabaleny tovar atd.. kazdy vecer sa budem na to ako mi je zle, premylsam nad robotou čo zas pokazim naco nesmiem zabudnut.. rano, ked mam ist do prace mi je tak zle az ma napína..
je to kancelarska robota, viem že sú aj horsie práce, len nejak to neviem prekusnut..

Pls viete mi nejako poradit ako to lepsie zvladat?

Iba ja

Potrebujes iba par dni volna. Poriadne sa vyspat a na nic nemysliet. Ak mas volno vikendy, tak relaxuj a vobec sa nezatazuj pracou. neber zivot prilis vazne. Peniaze potrebuje kazdy. Ak fakt nemas 3 deti a na konte hipoteku, tak sa nemusis obavat a mozes risknut novu pracu. Teda ak ti oddych nepomoze, skus zmenit zamestnanie.

P.S.aj ja som mala podobne problemy par tyzdnov a potom moj sef odysiel na dovolenku a uplne to zo mna opadlo. uvolnila som sa a stres bol prec bo som vedela, ze akokolvek sa mi kazdy den nedarilo, ked sa on vrati, budem mat ciste konto a bude zabudnute. Neskor som sa iba chytala kazdeho maleho uspechu, ktory ma potesil, zacinala som malickostami. Ze aha, dnes som toto nepokazila a tak a teraz uz uplne pokojne spim a vobec nemam strach.

Proste potrebuje to break- akykolvek:)

papaja

ak ťa to nenapľňa, nebaví,nanič kolektív a najma ten stres a strach tak odíd
lepšie byt niekde kludna a za menej penazi ako si privolat zdravotne problemy
drzim palce

anonym951753

aj ja uvažujem nad vypovedou, len si potrebujem rychlo nieco najst, nemozem ostat bez penazi..
Keby aspon kolektiv bol v pohode, ale ani to..

A to som sa tak tesila, že konecne super robota ://

TinaM

No, mozno je to len pociatocny stres z noveho zamestnania, kym sa vsetko naucis a zvyknes si, co a ako funguje. Poznam ten pocit, tiez som chodila do prace so stiahnutym zaludkom, co som zase urobila zle (a vacsinou to ani nebola moja vina). Dala som vypoved a strasne sa mi ulavilo. Ak to neprejde, nema zmysel tam zostavat. Je malo stastnych ludi, ktori chodia do prace s usmevom a tesia sa, pre vacsinu sa to aj tak casom stane stereotypom. Ale stiahnuty zaludok, to naozaj nevesti nic dobre.