Kvalitná paleta očných tieňov - aká? Alebo tiene samotné

Príspevok v téme: Kvalitná paleta očných tieňov - aká? Alebo tiene samotné
Alica0

Ahojte baby.
Napíšte mi aké najlepšie očné tiene poznáte a máte ich vyskúšané. Hľadám totiž nejakú kvalitnú paletu očných tieňov no nejak mám zafixované že paleta hoc aj za 30€ je vždy nekvalitná.
Že viac sa oplatí kupovať po jednom, rozmýšľala som nad GOSH ale jedny očne tiene stoja okolo 10€.
Zháňala som aj paletu NAKED kt. je dosť preslavena na youtube ale na SK ju nezoženiem a čo sa týka MAC tak na SK asi len fake. Takže niečo cenovo dostupné. Skrátka vaše skúsenosti + cenu.
Ďakujem dievčatá.

danielaaa

To je velka skoda :( ja preferujem len mate tiene, pouzivam podkladovu bazu od artdeco, teraz sa chystam na pupa bazu, zda sa mi taka mastnejsia, tak uvidim, mozno neskor vyskusam aj Urban decay, ked si spokojna

urban.decay

Danielaaa, v tej paletke sú len tri matné tiene (Foxy, Tease a Blackout), zvyšok je lesklý. Čo mne až tak nevyhovuje, lebo mám najradšej matné tiene, no čo už :) Vydržia celkom dlho, hlavne s podkladovou bázou tiež od Urban Decay Primer Potion, tú vrelo odporúčam :)

danielaaa

Ja mam odskusane uz asi vsetky tiene dostupne u nas v parfumeriach a drogeriach, najviac som spokojna s tienmi loreal, avsak tie tiez jednotlivo stoja okolo 10 eur, presne som chcela tuto paletku naked, avsak nevedela som ju zohnat, vdaka dievky, este mam otazku v tej naked 2 su tiene matne, alebo leskle? a dlho drzia? vdaka za odpoved

urban.decay

Nie je za čo :)
Ak si dobre pamätám, tak sa tam platí kartou, nemajú možnosť platiť cez PayPal. Tak ak máš kartu, ktorou sa dá platiť cez net (Visa, Visa Electron, Master Card), nie je problém :)
Inak PayPal sa založí veľmi ľahko, odporúčam radšej platiť Paypalom, ak je taká možnosť, je to bezpečnejšie.

Alica0

ale asi sa platí paypallom, a ja ten učet založeny nemam.
Ale ďakujem presne NAKED 2 som chcela aj ja.Ďakujem ďakujem:)

urban.decay

Ja mám práve tú paletu Naked, konkrétne Naked 2, viac sa mi páčili farby v tej druhej palete. Zoženieš ju na beautybay.com, sú to Angličania, posielajú aj na Slovensko, poštovné je v cene :)
www.beautybay.com
www.beautybay.com