Ako sa prejavuje astma?

Kýčera

Tie Ti podľa zisteného stavu predpíše lekár, všimni si tie bodky - môže byť za tým aj iné ochorenie. Takže Ti odporúčam len tie lieky, kt. Ti predpíše odborník, ak ich budeš potrebovať.

kamil

caute mam 18 rokou a vcera podvecer sa mi zacalo taššie dichat niesom alergik stalo sa mi to prvi krat a pokracuje to aj dnes citim v hrdle ako keby som tam mal kamen nemozem poriadne prehltat a trosku blbo sa mi dicha

Alternativa

Lieky na tlmenie astmy: antihistaminika tabletky/Claritin, Zyrtec, Fenistil, Rhynopront, atd podla typu prejavu/, sprey na dlhodobe pouzitie s protizapalovym ucinkom /zvacsa na baze kortikoidov/, sprey na okamzite uvolnenie zachvatu /rychly odpuch resp. roztiahnutie priedusnic, napr. Ventolin/. Podla mojej alergologicky astmu asi na 60% vyvolava psychika. Ja by som to % este zvacsila :(, takze ries pricinu, lieky len tlmia prejav.

samotqa

ja som mala 2x v zivote astmaticky zaxvat. pred 8 rokmi. zacali sa tym zaoberat a prislo sa na to, ze mam alergiu na pele. takze dali mi antihistaminika, ventolin sprej pre pripad zaxvatu. isty cas som brala aj vakciny, ale nemam nejake vyrazne prejavy alergie tak som sa rozhodla ze dalsie uz nechcem.

Alternativa

Peto, chod k alergologovi. Napadne mi Tvoj popis pripomina moju alergicku astmu. Typicky prejav astmy popisuje Nokia, ale ja som napriek nikdy takyto pocit nemala. Len dusivy kasel, zachvatovity, az na zadusenie = alergicka astma.

peto

Ahojte, chcel by som sa poradit vsuvislosti s kaslom. Mal som kasel /niekedy aj problem sa nadychnut/ a bolesti priedusiek pri kaslani, bral som xorimo, teplotu som nemal, po antibiotikach som bol na plucnom a dali mi inflammide sprej uzivam 2x denne. Kasel ustupil ale kaslem hlavne rano ked sa zobudim, a aj nepravidelne pocas dna, nezavisle na tom kde sa nachadzam ci v byte alebo vonku. Pri kasli ma zaleje az horucava a palia a slzia mi oci a po kasli mam hned plny nos. viete mi poradit ci je to astma alebo nieco ine.. Dakujem