Lexaurin na stresovú situáciu?

macopuf

Ďakujem za vaše rady :) Myslím, že ked si raz za pár mesiacov dam tabletku lexaurinu, tak nebudem závislý..

sob rudolf

Nič v zlom, ale obdivujem schopnosť najmä nás Slovákov chrumkať tabletky spôsobujúce seriózne závislosti kedykoľvek na to príde. Ktorý doktor toto s čistým svedomím predpíše? Dajte kontakt:).

anonym66

Beriem ho pravidelne,učinkuje dobre,strach a uzkosť ustupi,avšak u mna to aj tak nedostačuje,a čo sa tyka šoferania tak nemal som žiadny problem

RNG

Hod si to slovo do Google.com a najdes plno zdrojov
Ale L-theanine je lacnejsi a ma ho viac obchodov, napr aj iherb ma viac znaciek.

RNG

Lexaurin je utlmovac, bromazepam, tj bromova zlucenina benzodiazepinov(utlmovace=oblbovaky). Na ucinky pozri napr
www.lexaurin.psychoweb.cz
alebo popularny zdroj
en.wikipedia.org na GABA receptoroch, tj nahradit ho moze GABA vo forme do mozgu prenikajucej zluceniny GABA a vitaminu B-3 pod menom Picamilon. Tak isto posobi na Gaba receptory uz spomenuty L-theanine. Oboje bez silnych utlmujucich a navykovych ucinkov benzodiazepinov.

Pampeliska1

Lexaurin?
Řídit s ním rozhodně ne, zvláště když nejsi zvyklý a nemáš vytvořenou toleranci.
Bere se zásadně krátkodobě a to jen v krizových situacích.Působí celkem rychle. Ale na to nepotřebuješ diskuzi, stačí si přečíst příbalový leták. Tam to všechno je.

RNG

macopuff, snaz sa aplikovat destresovanie, pozri na Google.sk pod rng,stres
Totiz pri znizenom strese sa problemy podstatne zmensuju, a to sa tyka nielen dusevnych , ale stoviek roznych zdravotnycy , co sa pri streese vytvoria v konecnom dosledku.
Moja zena ma tiez fobiu z davov ludi a vzdy ked ineme niekde, kde bude plno ludi si da St Johns Wort, tj taky vytazok z neho, co jej da spravnu davku ucinnych zloziek. Zaberie za 2 hodiny a ucinok trva vyse 8 hodin.