Stále mi je na odpadnutie! Neviem už ,čo s tým!

Príspevok v téme: Stále mi je na odpadnutie! Neviem už ,čo s tým!
kajka

dobrý den,
prosím Vás ,čo mám robiť ? už pár mesiacov mi je na odpadnutie ..
mám nižší tlak,ako by mal byť,mala som stresy veľké ( najmä ,ked pocitujem stres,tak mi je na odpadnutie),ked je škaredo vonku,proste akékoľvek " vychýlenie " z normálneho života,tak mi je na odpadnutioe.
v Minulosti som mala také stavy,že som odpadávala ,napr v kostole,doma ..naposledy som odpadla do bezvedomia pred rokom a pol doma v kúpelni ...mávala som to v detstve,lebo som mala nízky tlak a chudá som bola,a neznášala som preplnené prioestory a najmä busy,kostoly,obchody..a tak,vydýchaný vzduch proste ..
a potom sa mi to upravilo trošku -na pár rokov .asi na takých 5 rokov,alebo tak ..nebývalo mi uzž tak nemožne zle ..
ale teraz !! pred nejakými 4 rokmi znova,proste nastúpila som na strednú a zase -na odpadnutie stále mi bolo ,vyslovene ten pocit,ked ani nie,že vidíte načierno,ale ten pocit vo vnutri v organizme a v hlave najmä ! to je ten hnusný pocit ..točí sa mi všetko,je pravda,že mám anémiu ,a nešportujem,ale ako mám prepána takýmto veciam zabrániť ?
nemôžem už s tým tAkto žiť ...ja ,ked sa proste niečo deje,tak hned mi je zle na odpadnutie ,čiže prakticky každý druhý den ..je jedno,čo to je ,či v škole stresy,alebo doma,alebo hocičo ..jednoducho odpadujem stále ...ako nie do bezvedomia uzž teraz ,posledného pol roka,ale stále cítim ten hnusný pocit,bojím sa sama chodiť !!! po meste ,bojím sa ísť na prechádzku,neraz sa mi totiž stalo,že mi prišlo tak zle v meste,že som musela bežať hned domov ..
nechápem,čo mi je :( čo to môže byť ?už si začínam myslieť,že som hypochodner a že blazniem :(
poradte ,prosím vas

suritt

zistite si príčiny....
ak neviete ako, pri akých problémoch napíšte mi na mail, odkonzultujeme, a bude možné tú príčinu zistiť, ale zároveň aj navrhnúť spôsob, ako ju odstrániť....

Lulita

tiez mam ten problem z tej horucavy som cely den nejedla, lebo mi bolo na zvracanie a bolest hlavy, neviem, co s tym :( celkovo som mala problem so stavmi na odpadnutie a teraz trpim ako pes v praci

DanielToth

Dobry den. Velmi Vas prosim o pomoc. Nastupil som s priatelkou do prace v zahranici kde je dost horuco a dusno. Mam velky problem s horucavou ale nepracujeme vonku na slnku. A ma zrejme nizky tlak a do 50 kg /vek 23/. Kedze potrebujeme peniaze potrebujeme sa udrzat v praci ale costo jej byva na odpadnutie. Nepoznate nejake kvapky na nizky tlak popripade co by ste odporucili aby sa dala do normalu. Poprosil by som keby ste mohli odpisatna email. Dakujem krasne.

kajka

ako sa to vezme ..neviem posudit,ci mam veke psychicke problemy,alebo to mam len zo stresov a nepohody ..naozaj neviem..preto to neviem rozlisit..
a ja sa netrasiem..nemam "ataky " ako si to nazvali ..ja mam nieco nove ...len prose mi je na odpadnutie ..nic viac ..niekedy viac,inokedy menej ...pricina neznama stale .

mimka.

presne tak aj ja som to mavala od dospievania a coraz viac sa to zhorsovalo.a ty si myslis ze my vsetci sme to len tak zobrali ze co pojdem k cvokarke?zlatko tsk to si pis ze nie.ale ako vravis si mlada a pockaj si rok dva a potom ich budes sama obvolavat aby ta vzali.ja mam pochodenych vsetkych lekarov a vysledky vsetko ok.a to som uz milionkrat si myslela ze zomriem ako pises priserny strach.ale naco sa nas pytas na nase rady ak ti tu kazdy druhy napise to iste a ty to neakceptujes.

Carie

kajka: neviem z coho to mal moj byvaly, ale v tom case ked som ho ja poznala uz tieto stavy nemaval. ja som to zle nazvala, co on mal sa volalo panicke ataky, nie panicka porucha. Viem len to, co mi hovoril, ze maval take stavy ked mu bolo na odpadnutie, ked nemohol normalne komunikovat, triasol sa. Ale u neho to trvalo par minut a potom to preslo.

Magy

kajka - nejako si protirecis.
"je pravda,ze mam psychicke problemy mierne -posledny rok ..a dosť výrazné .."

tak su mierne alebo dost vyrazne???

taktiez si myslim, ze 5litrov je privela. pokial nerobis nejaky fakt narocny sport kazdy den, kde tolko vody potrebujes na doplnenie, tak je 5l vela. privela vody praveze mineraly z tela odplavuje.

mal som (a stale mam) nizky tlak, v detstve som odpadaval, ale bolo to sposobene aj stresmi v skole.
teraz som v pohode, aj kvoli sportovaniu, ale mam hypoglykemiu/inzulinomu. (nadmerna produkcia inzulinu a tym padom rychle spalovanie cukrov, nizku hladinu glykogenu v krvi)
kedze je glykogen zakladna energia pre mozog, moze jeho prechodny nedostatok vyvolavat podobne stavy. spolu s inymi dovodmi. doporucil by som este eeg a emg.

kajka

ale ludia,nechápete?:) ja som to vždy mala ..odmala ,som odpadavala-vtedy som nemohla mať predsa ešte psychiku poruchu ziadnu,ako decko ..mala som celkom normalne detstvo ..praveze a nic mi nebolo ..ale teraz je pravda,ze sa to zhorsilo posledne roky,ale prepana som mala baba ..je pravda,ze mam psychicke problemy mierne -posledny rok ..a dosť výrazné ..
ja pijem denne aj 5 litrov,stale pijem,vkuse ..ani nikam sa nepohnem bez vody,uz som tak zvyknuta ..a magne B som jedla,lebo mi lekarka povedala,ze to je dobre na to,tak som jedla -ic mi to nerobilo,ba prave horsie mi bolo,vysadila som to ..a uz iba pijem vodu ..ale ani to mi nepomaha ..a stale mam pocit na odpadnutie ,aj teraz ako toto píšem ..
hypochonder možno som a nic mi nie je,ktovie ..
teraz som bola prave na krv u lekarky,a nic mi nenasla,vraj mam vsetko v pohode vysledky ...takze nic mi vazne nemoze byť si myslim ..

sovicka same od seba sa ti to upravilo ?alebo ako ?
ono problem je aj v tom,ze mam mierne naburany psychiku teraz ...
a najma sa hrozne bojím,ze ked odpadnem zase,tak sa uz viac nepreberiem ..a ten priserny stav ,ked clovek dpadne nenavidim,a preto sa toho hrozne bojím,možno to vela zohrava ...

carie ..a u tvojho byvaleho ako sa to prejavovalo ?z coho to mal?

Carie

A neboj, ak by to aj bola panicka porucha, vobec to nemusis mat do konca zivota ani brat tak dlho lieky. Casto sa to dlhsou liecbou upravi natolko, ze je potom mozne lieky postupne vysadzat az uplne vysadit a uz sa to nemusi vratit.

Carie

Hypochonder nie si. S tlakom to myslim nebude mat nic spolocne, ja mam tiez od malicka nizky tlak. Ako decko a tinedzerka sa mi tocila hlava akurat ked som lezala/sedela a potom som prudko vstala, na chvilu, ale potom uz nie. Toto bude najskor nieco psychicke. Ale mala by si ist k lekarke, najskor praktickej, nech ti spravi nejake vysetrenia aby sa vylucila ina diagnoza a ak bude vsetko ok, tak chod k psychiatrovi. Mozes mat bud panicku poruchu, alebo nieco podobne. Ja myslim, ze panicka porucha by to mohla byt, mala som byvaleho ktory to mal a vraj sa to u neho tiez presne takto prejavovalo. Bral na to lieky a bol uz roky v pohode.