Stále pochybujem ...

Príspevok v téme: Stále pochybujem ...
Natália864

Som s priateľom už rok a 3 mesiace, niekedy je všetko v poriadku a inokedy mám také dni že pochybujem o tom že ma ešte ľúbi. Ja ani neviem prečo. Zo začiatku to tak nebolo. Sám nedávno povedal že už to nie je také ako na začiatku, že už to tak asi necíti, mali sme menšiu krízu ale ostali sme spolu.
No od vtedy o našom vzťahu pochybujem ešte viac.
Ja ho veľmi ľúbim a som neskutočne smutná keď si predstavim že z jeho strany to tak už možno nie je, nechcem aby bol so mnou len zo zvyku.
Nemôžem sa s nim o tom ani porozpravať lebo sa vždy rozčuli ze čo stale riešim

Magy

natalia - zrejme zakladna vec bude uvedomit si, ze vsetko sa meni a vyvija. to, co bolo na zaciatku, nemoze byt rovnake na konci alebo inokedy. prvotne zalubenie a nadsenie vyprcha u kazdeho, len s rozdielnou rychlostou. nemozes ocakavat alebo chciet, aby partner myslel a citil tak, ako to citis alebo vidis ty. to je nemozne.
za dalsie - to ze mam pochybnosti neznamena, ze si ta menej vazi alebo lubi. laska totiz nie je len o vasni, ktora vyprcha, ale (najme v neskorsich fazach vztahu) o respekte, ucte a vychadzani si navzajom v ustrety. vidiet partnera takeho, aky naozaj je, nie akeho ho chces vidiet ty. ochote robit kompromisy, obmedzovat seba sameho na ukor partnera, na kom ti zalezi. je predsa logicke, ze nebudes menit svoje zvyky alebo obmedzovat sa kvoli niekomu, kto ti moze byt maximalne ukradnuty. tak?

samozrejme ze to nie je a ani nemoze byt, ako na zaciatku. viac sa spoznavate, prichadzaju kazdodenne starosti a veci, ktore su zrazu dolezitejsie, ako drzanie sa za ruky, v naruci, milovanie.

mary11

mam to nejak podobne..dokonca aj casovo sme spolu podobne..moj priatel so mnou chce travit coraz menej casu a som z toho dost smutna. neviem co s tym. a tiez ked nieco zacnem s nim, tak povie co furt riesim..chjaj

natusa42

ja mam zase opacny problem ,v opacnom garde,ja ho uz nechcem a som s nim ,a on ma miluje sialene,ako ty jeho ..
v zivote to uz raz tak chodi ...niekto miluej vioac,niekto menej ..
vyriesilo by sa to tym,keby ste si obaaja nasli nove vztahy uplne uzasne a stastne :)
ale chapem,ze to nie je lahke ..
budes pri nom len trpieť -ako pri mne trpi partner ...nic ine ..
a vlastne ja trpím tiež,takze ..to bude coraz horsie a horsie ..lebo stratene city uz nevratis nikdy naspat,to mi ver