Dieta

Príspevok v téme: Dieta
Dongo

Dobrý deň kedže mám pár kg na vyše chcel by som schudnúť a zostavil som si to čo budem jesť a nebudem a chcem vedieť váš nazor na to či je to dobre alebo nie. Takže nejem :Jedlá ktoré sú spracované na oleji,čokolády napolitánky atď, nepijem sladké nápoje, nejem žiadne maslo napríklad rama,veto atĎ že vraj sa z nich najviac priberá ďalej šunku,salamy,syry, čipsi a to je už asi všetko.
Jedávam: Na raňajky 2krajce grahamového alebo čierneho chleba čisto s rajčinou alebo s paprikou
Desiata: Grahamové rožky s rajčinou alebo s paprikou. Poprípadne treska s g rožkami
Obed:Kurací rezeň s ryžou poprípadne zase g.rožky s zeleninou
Večera : Zelenina s zemiakmi alebo s niečim iným
ďalej pijem iba čistú vodu alebo minerálky.Takže sa chcem spýtať čo mám obmedziť alebo čo pridať do jedálnička ďakujem;)

exbaculka

To je dost zlaaaaaaaa dieta...kde su vyvážené bielkoviny a zelenina atd? Rožok so zeleninou a treska..uplne zleeeeee...ked chces ja ti pomožem zostavit jedálniček na chudnutie...

KariNNqa

Ahoj,

pokial chces naozaj schudnut, mal by si si siahnut po nejakej overenej diete. Idealne takej, ktora sa najviac hodi k tvojmu metabolizmu. Viac o chudnuti si mozes precitat napriklad tu -odkaz odstránený- a moze ti to posluzit ako uvodny rozcestnik, aby si pochopil, ktorou cestou sa vydat.

Karin

doremi

k masu ako priloha zelenina, ranajky biely jogurt s ovocim alebo vlocky s ovocim, pecivo max 1kus (kvoli tomu maslu by som taku paniku nerobila:D), aspon 2l cistej vody, resp.bylinkovy caj, na veceru zelenina, pozor tiez na cestoviny, ryzu, omacky, vypeky a vyprazane maso, treska urcite NIE! zarad aj ryby - losos, mozes aj orechy, kocku horkej cokolady, ak nechces jest syry (co je podla mna blbost, lebo z kuska tvrdeho syra nepriberies,) skus tofu alebo aj bielovinovy syr...dobry je aj jablcny ocot, no pomaha hlavne ak cvicis,odporucam elipticky trenazer- zapojis vsetky partie, neskor beziaci pas, fitko,..snaz sa tiez nepouzivat vytah a co najviac chodit peso :)

Dietka

Mal by si viac obmedzit pecivo, maximalne 1kus na den a grahamove radsej vymenit za spaldove. taktiez zemiaky nie su pri diete vobec vhodne ;-) doobeda si mozes dapriat ovocie a na ranajky je vhodny cottage cheese a snaz sa konzumovat co najviac zeleniny ;-)