FórumDo kategórieKam som prispelObľúbenéVyhľadávanieNová téma

Téma: Som zavisla na sexe

Pridať do obľúbených **OdpovedaťObnoviťHľadať "Som zavisla na sexe" v článkoch
  • Ikona kategórie Téma v kategórii: Psychické / Osobné problémy
    lililili14.09.12 00:00??.??.125.185

ahojte, som zavisla na sexe a hladala som na nete, ci su nejake fora alebo skupiny pre takychto ludi, nic som nenasla. viete mi nieco poradit, alebo je tu niekto, kto ma tiez taky problem? k psychologovi sa hanbim ist, ze to nepochopi, ze sa bude len tvarit a pritom si bude mysliet svoje

• bella1216.09.12 21:57??.??.121.181

lilili, mám pre Teba smutnú správu - sex Ťa nikdy plne neuspokojí. Porozmýšľaj, či tie depresie po ňom nie sú spojené s tým, že Tvoje srdce je nenaplnené. Túžiš po láske, ale namiesto nej ponúkaš svojmu telu len uspokojenie sexuálnych pudov - aká slabá náhražka! A srdce zostalo bokom, to sa s prázdnym sexom nemôže uspokojiť. A čo Tvoja hrdosť a sebahodnotenie? Oddávaš sa viacerým mužom v tom istom čase, a tých ani nemiluješ ... Toto musí ovplyvňovať Tvoj pohľad na samú seba, zraňuješ sa svojím správaním.

Je to závislosť a ako každá závislosť je dôsledkom toho, že človek veľkú potrebu lásky vo svojom srdci zaplnil niečím iným. Niekto alkoholom, drogami, hrou na automatoch a Ty sexom. Sex bez lásky však lásku nikdy nenahradí. Ak nechceš ďalej takto živoriť, vyhľadaj psychiatra. Možno na začiatku Tvojej závislosti je nejaká psychická rana, potom je potrebná aj psychoterapia. Rozhodne sa s tým dá niečo robiť, len to musíš chcieť. Kvôli závislosti nie si slobodná, a preto ani nemôžeš byť šťastná. Urob krok k vyliečeniu ...

• Sejla16.09.12 18:36??.??.82.159

"Co je to za zdravotny problem byt zavisly na sexe??...to nikoho nezaujima ze je stetka.."

mala som pravdu

to, že tebe hneď stojí, keď si prečítaš takýto príspevok ešte neznamená, že ona musí byť úchyl. Nymfománia je závislosť a dokáže spôsobiť veľa problémov.

• Nico16.09.12 18:28??.??.36.194

Sejla

porozpravaj si:)

Co je to za zdravotny problem byt zavisly na sexe??...to nikoho nezaujima ze je stetka..

A co by z toho mal uchyl?..no prave to, ze na neho reagujete a davate rôzne pozitivne alebo negativne podnety...nuda, magorizmus alebo uchylka....

Toto je interaktivny svet, a dôveruje sa tu kazdemu, potom niet divu co sa deje v realite:(

• Sejla16.09.12 18:24??.??.82.159

Nico ty si debil, čo by z toho ten úchyl mal. Tráviš veľa času na pokeci

• Nico16.09.12 18:21??.??.36.194

sa zobudte!!....tá akoze lilili moze byt nejaky uchylak....ci tu osobu poznate osobne?..

Ale ked sa mylim, tak odporucam robertka vo forme "cernochova klada" a cely den aj noc ho mozes mat vo vagine....na druhy den na sex mysliet urcite nebudes.

Krajny nudzovy pripad - zašit pošvovy otvor!

LOL

• Maoam16.09.12 18:03??.??.231.200

robis okrem toho pocas dna aj nieco ine? praca, studium?

nemas psychicke problemy?

• lililili16.09.12 17:58??.??.125.185

dakujem za ponuky :D ja mam niekolko sexualnych partnerov, pri kazdom mam niekolko orgazmov, problem je vsak v tom, ako sa po sexe citim. niekedy je mi uplne hrozne, ze sa mi chce len plakat alebo proste len tak som smutna, niekedy mi to vobec nepomoze,ze som mala sex, stale to chcem, aj ked moje telo uz nevladze po niekolkych razoch za den. kedysi som myslela, ze som len viac sexualne aktivna, ale aj ked mam veeela oragzmov, a kvalitnych, tak stale sa necitim uspokojena a niekedy mam dost silnu depku potom.

• Carie16.09.12 13:15??.??.224.23

Zavislost na sexe naozaj nie je problem, pozri, tu sa ti uz ponuklo niekolko muzov co su ochotni ta obstastnit, mozes si z nich vybrat alebo ist rovno so vsetkymi

• renushik16.09.12 05:03??.??.229.100

nemá ťa čo trápitť, len si dávaj pozor na pohlavné choroby...

• lost14.09.12 20:06??.??.113.67

no mozno sa uz aj telocvikar usmieva :D

• flegma14.09.12 19:36??.??.72.185

justicee - ta by si ziadnu zavislost nepriznala :)

• justicee14.09.12 19:18??.??.144.127

neni aj toto rysava zabka?

• orol14.09.12 19:16??.??.110.5

-Ako to myslíš cit: "som závislá na sexe"... P.s- to je podľa Teba ako že máš priveľký sexuálny apetít?? Alebo že bez sexu by si nevydržala napr. deň či týždeň??

• Maoam14.09.12 17:58??.??.210.152

hIstrionka

• Maoam14.09.12 17:58??.??.210.152

no je trocha rozdiel medzi sexualne aktivnou, vasnivejsou ci inak povedane naruzivejsou partnerkou, ktora ma rada sex a nema problem ani s castejsim sexom so svojim partnerom, ine je nymfomania, ktora sa spaja aj s inymi problemami (psychickymi najmä) a kde zena za den je schopna hocikde a hocijako pretiahnut 6 uplne cudzich muzov alebo letmo prave spoznanych, ci typ ktory toto ma lepsie pod kontrolou, ale skace z muza na muza, ktorych sice aspon pozna, ale ma spotrebu za polroka taku, ako ina zena mozno ani za cely zivot..nymfomania moze byt sucastou psych. ochoreni, tym padom zivot s takou babou moze byt pekne tazky, ak ma napr. maniu, alebo je hystrionka a pod.

• zewa14.09.12 17:52??.??.187.3

Chod k psychiatrovi, nech ti predpise AD. A chut ta hned prejde.

• shy14.09.12 17:38??.??.208.143

Hmm.......trocha pohybu človeku nikdy nezaškodí ;)

• riško14.09.12 17:31??.??.0.234

Mas dve moznosti. Bud s tym bojovat a vtedy je trochu hlupe riesit nejaki nepravdepodobni postoj psychologa. Je to predsa lekar a na to tam je, aby ti pomohol a poradil. On uz zazil kadeco, rozhodne tvoj problem nebude pre neho nic vynimocne.

Alebo za druhe, najst si partnera erotomana. A mas vystarane.

• Allenkaaaaaa14.09.12 17:10??.??.204.245

ak ta to v niecom obmedzuje, neboj sa ist k doktorovi. Ak to vnimas ako zavislost a chces to "zmiernit", nemas sa coho bat, zeby to nepochopil :) Alebo si najdi rovnako naladeneho partnera a mas po probleme :)

• sexicek14.09.12 09:18??.??.1.166

A ja som zasa zavisly na prijme potravin a tekutin. Myslis, ze je to velmi nebezpecne pre krasny a prijemny zivot ?

Aj ja zboznujem sex a zivot bez neho by som si nevedel predstavit. Na rozdiel od Teba mi to vsak vobec nevadi a ani neprekaza, len musim nosit stale tesne slipy a snazit sa byt aspon trosku zdrzanlivy.

Nový Príspevok

Opíšte písmena z obrázku vľavo

Vybrané články

Inzercia

Liečivé huby od Quadra Synergy

Liečivé huby od Quadra Synergy

Získajte späť stratenú energiu a chuť do života. Vyskúšajte 100% Bio produkty bez vedľajších účinkov.

^ Späť na vrch