Ako sa s tým mám vyrovnať ???

Príspevok v téme: Ako sa s tým mám vyrovnať ???
zlatinko1

Pred necelými dvomi mesiacmi som začala chodiť s mojim terajším priateľom. Dva dni po tom, ako so mnou začal chodiť sa rozišiel s bývalkou. Vravel mi aká som úžasná a tak. Uverila som mu a ostala som s ním. Prvý mesiac to bolo krásne. Potom sa začal správať čudne. Zistila som, že ju stále ľúbi, stále na ňu myslí a vraj raz pri sexe so mnou myslel na ňu. Často sa kôly nej hádame. Keďže som dva týždne u neho, viac som si všetko všímala. Začína byť na mňa hnusný a dosť krutými rečami mi ubližuje. vraví, že som super baba a že nevie prečo je taký. Dnes mi povedal, že keď ma zoberie v nedeľu domov, tak chce mesiac pauzu úplne bez akéhokoľvek kontaktu. Nechcem to lebo viem, že tým sa všetko skončí. Vraj nevie čo chce, a že mi nechce ubližovať a že si myslel že na ňu zabudne. Pritom tá baba mu večinou len ubližovala... večinou... chce mesiac na rozmyslenie. Vraj že on ma má rád, že ma ľúbi. Milujem ho a sice som chcela isť domov a v polovici cesty som si to rozmyslela a vratili sme sa, viem, že v nedeľu to bude to isté čo dnes. Aj keď viem, že to tak bude, chcem s ním byť tie posledné tri dni, aj keď to potom bude bolieť viac. A zase budem prežívať to, čo dnes. Lebo žiaden chlap sa po mesiaci nevráti. Aj keď som ešte nebola pripravená na ďalší vzťah, skusila som to lebo som verila, že on je iný. A teraz som si istá, že na toto som nebola pripravená ani toľko ako na ďalší vzťah a teraz cítim takú bolesť, že aj keby plačem celý život tak to nebude dostatočné vyjadrenie toho, čo cítim. Nechcem o neho prísť. Aj keď si myslím, že ja som ho vlastne ani nikdy nemala.

lost

"vraví, že som super baba a že nevie prečo je taký"

Pan D. nie je toto na invalidny dochodok tiez? :)

K teme:
Co vam, ty kokso, miesaju do tych HAK ?!

Teresita

Musíš zabudnúť...Je to jediné riešenie. Keby ťa naozaj miloval, nezaváhal by o tebe ani na sekundu. A potom nevieš, či od teba náhodou neujde neskôr.On nie je ten pravý pre teba. Niekde vonku na teba ešte stále čaká. A keď ho stretneš, tak možno zabudneš na tú bolesť...

TinaM

Zlatinko, ved ty presne vies, v akej situacii si, sama si ju opisala a sama vies, ze toto nikam nevedie. Jednoducho sa zachoval podla stareho znameho: klin sa klinom vybija. Nemusel to na zaciatku mysliet vobec zle, mozno sam veril, ze ta bude lubit a ze to vsetko pojde. Ale ocividne to nejde a preto chce pauzu. A ty sama vies, ze sa cez rozchod nepreniesol. Nerob z toho vedu, nenafukuj to zbytocne, jednoducho to nevyslo, zivot ide dalej. Nieco nove si sa naucila, ale nevsugerovavaj si, ze ho milujes a nechces byt bez neho, to je cesta do pekla- a zbytocna.

alibi

po dvoch mesiacoch ho podla mojho nazoru nemozes tak milovat, ze rozchod by sa polozil. chalanovi je blbe povedat ti, ze uz chce byt sam alebo s byvalou tak dava mesiac pauzu. zbytocne tym predlzuje trapenie. zabudni nanho, budes stale v jej tieni.