Pošva - zmenšenie pyskov

Príspevok v téme: Pošva - zmenšenie pyskov
10danka10

Ahojjte baby.... mam problem a teda taky, ze uz dost dlho som nezadana, mala som uz pohlavny styk, ale nejako mi z toho siblo a niesom so sebou spokojna tam dole.. moje pysky sa mi absolutne nepacia su take velke.. teda trcia... vobec sa mi to nepaci, jednoducho chcem si to dat zmensit a preto sa vas chcem opytat, ci nahodou jedna z vas tym nepresla,ze vlasne ako to je. Doktorom pisat nechcem ,tak ci nahodou nieste tu nejaka z tych,ktore neboli tam dole so sebou spokojne... velmi ma to trapi,proste hnusne sa nato pozera ked sa spchujem, trci mi to tam... a ked idem na gyndu, nenormlane trapne sa citim... odpiste mi k tejto teme a prosim neodhovarajte ma ze mam s tym zit ,pretoze ja si to dat zmensit pojdem ..:-) vopred VDAKA BABY :-*

Allenkaaaaaa

10Danka, ja som si tiez myslela, ze to tam nemam dake najuzasnejsie, tiez to trosicku vytrca, ale nikdy, nikdy som to neriesila. RAz som to pred priatelom spomenula, aj to len akoze zo srandy, ze aha, ako mi to tu vidno. A on sa na mna pozrel uplne nechapavo a povedal, ze si nikdy nic take nevsimol a ze je to podla neho krasne.
Mozno si cely komplex robis len a len ty sama, mozno si to ziadny chlap nikdy nevsimne.....

Carie

Nechapem, naco si vyrabas zbytocne komplexy a chces ist na zbytocnu operaciu. Keby ta tym nejaky chlap ponizil, tak to pochopim, ale toto si vyrabas zbytocne sama. Muzi maju skutocne radi velke pysky prip. to neriesia. Za toto ta sktocne ani v buducnosti necaka od muzov ponizovanie, aj zakomplexovanci ponizuju za ine veci, napr. za male prsia. Ako je to tvoja vec ci na tu operaciu pojdes, ale su to len zbytocne vyhodene peniaze, ktore by si mohla pouzit na nieco ine. Ja nie som vseobecne proti plastikam, pokial ma clovek nejaky fakt problem kvoli ktoremu sa trapi a ked mu to zlepsi zivot. Ale ty sa tymto trapis zbytocne.

-pani-

Nesleduj sa toľko a vôbec, treba odstrániť všetky zrkadlá v Tvojej blízkosti, bo sa asi veľmi nudíš, cicinka.