Streptoccocus viridans

RNG

Je to fakt, mozete si to skontrolovat na tabulkach ucinnosti citricidalu(pozri cez google.sk uvedenim rng citricidal kde som si stiahol tabulky ucinnosti, ktore medzitym z internetu po dlhych rokoch "zahadne" zmizli) kde je uvedene na escherichie coli koncentracia na inhibiciu(potlacenie cinnosti( 2 az 6 ppm, tj 2 az 6 mg citricidalu na liter vody ci kg hmoty tela) a na strep. viridians 20 ppm, co sa miestne preplachovanim, alebo aj v celom tele pitim ropztoku GSE 60 kvapiek na liter vody da bez problemu dosiahnut.

Pre informaciu, 60 kvapiek na liter vody GSE predstavuje davku asi 720 mg citricidalu tj koncentracia toho roztoku je 720 ppm.

RNG

Len vyckavajte, vsak sa dockate. Najma ked sa jedna o kmene escherichie, ktore su extra skodlive, co mozete mat, ved lekar nespecifikoval, o aky sa jedna, ci nevinny, ci nebezpecny.
Inac daju sa velmi rychlo a ucinne znicit roztokom GSE, co je len volne predajny potravinovy doplnok, ktory odporucam kazdemu mat po ruke, na rozne nakazy a dezinfekciou, alebo len prevenciu