Páčia sa mužom na ženách aj trošku väčšie nosy?

Príspevok v téme: Páčia sa mužom na ženách aj trošku väčšie nosy?
SamanthaN

Ahojte, mám nie zrovna malý nos, ale zas nie je ani orlí. Spredu je pekný,no za to profil mám horší...Mám tam hrbol ktorý mi zboku vytvára akoby úplne iný nos.Preto sa chcem spýtať, ako takéto nedokonalosti berú muži, či im to prekáža, alebo si to ani nevšimnú. Raz pôjdem určite na operáciu (dúfam že čím skôr), ale zaujíma ma názor opačného pohlavia na nedokonalosti na ženách. A to je jedno či ide o nos, alebo hocičo iné.

Carie

Ked chces ist na operaciu tak chod, ked ti to zvysi sebavedomie. Muzi beru nedokonale zeny v pohode, vsak maloktora je uplne dokonala tak co im zostava ze

Carie

Diane Kruger ma pekny nos aj z profilu a vobec ho nema velky, nechapem co riesis. Vy muzi uz vidite same nadokonalosti na zenach aj ked ziadne neexistuju.

Leela333

Ako fakt to čo je za otázky? Každý je iný, každý má osobitý vkus. Navyše zastávam názor, že sa mi najviac hodí to, s čím som sa narodila.

....

Ja som bola na plastike a odvtedy si na kazdom vsimam nos.
No proste uplne som chora a najradsej by som kazdeho poslala na op :D

me,myself

nechapem, ked je spredu pekny, tak aka operacia?? pozri napr na modelku a herecku Diane Kruger, ake ma profilove fotky... a spredu je krasna. vsak ludia sa na teba pozeraju spredu. radsej chod k psychologovi, ludia uz fakt nevedia co od dobroty

Sejla

Aj ja mám väčší nos, ale tiež nemám núdzu o chlapov. Asi preto, že nemám z toho žiadne komplexy. Nie každý chce mať nos ako Meg Ryan :)

hrncekvar

ze raz pojdem urcite na operaciu...to akoze nas uistujes, ze vies ze si "vadna" a ze to chces riesit? toto je generacia,kks. nikam nechod, nemusis. na nose naozaj az tak nezalezi, jedine ze by si ho mala ozaj riadny.

renushik

sto ludi, sto chutí, ja ho tiež nemám najmenší a o chlapov som núdzu nikdy nejako nemala, takze asi tak, takže házím bobek na to a dlátovať si ho nedám :)

papaja

názor opačného pohlavia ti môže byť ukradnutý.
Základ je naučiť sa mať rada samu seba a byť so sebou spokojná :*