Nechce sa oženiť ? Žiť somnou?

Príspevok v téme: Nechce sa oženiť ? Žiť somnou?
Ember

Ahojte. So svojím partnerom chodím 8 rokov. /od 15-tich/ on mal 25. /teraz 33/ krásny, nádherny vzťah aj s hádkami, s rozchodmi, ale milujeme sa, aspon ja milujem jeho, nadovšetko a nevedela by som bez neho existovať. Čas plynul, ja som skončila strednu, tohto roku bakalára, on je z mesta , ja z dediny vzdialenej len 10km, nikdy sme sa od seba nejak nadlho neodlučili, on je podnikateľ , čiže je v meste, ma byt, žije len s mamou a mladším bratom. Moji rodičia teraz dokončili dom, urobili poschodie, dufajúc že sa tam ,,niekedy" nasťahujeme, ALE jedno veľke ALE, chcem sa usadiť, mat rodinu, proste byť s ním, chcem sa vydať, no neviem čo mám od neho čakať, rozpravali sme sa o tom, síce nechcem na nho tlačiť, ale ja nechcem takto žiť, naznačila som mu to, o svadbe nechcel ani počuť, a o spolužití povedal že nech necham voľný priebeh, stíchol a viac sa o tom nechcel baviť. Čo si mám o tom myslieť ja ? Nerozumiem mu, rok-dva dozadu mi šepkal do uška o veľkolepej svadbe, o našom bývaní, dokonca sme sa bavili o tom ako si zariadíme hore spálňu, kuchyňu atď... až mi je do plaču keď si na to spomeniem :( možno si poviete, že len mal ,,svoj deň", ale skusila som to aj včera, boli sme na večeri, taktiež som mu to naznačila, on reagoval že je to skoro.... /???/ ja mu vôbec nerozumiem... Čo si o tom myslíte Vy ??? Už viac sa ho na to pýtať nebudem, ale tiež nemožem žiť s pocitom, že ma chce nechať, lebo to si myslím.

vinea

fastforward...pýtala si sa, koľko chlapov skutočne túži po deťoch ;)
No není ich (možno) moc, no sú takí :-) A sú miesta, kde by som isto nehľadala niekoho na rodinný život, pre rodinu atd ;-) A potom sa neraz ženy čudujú, prečo majú partnerov akých majú)

kajka2

Je podnikateľ,a správa sa pragmaticky.On sa ožení,ale s inou..nebude si predsa brať takú,ktorá spáva s chlapom od 15rokov..

ika211

Podla mna to,ze spolu chodite 8 rokov je dlha doba.Vy ste uz v stave stereotypu,pociatocna zamilovanost,v ktorej sa ludia najcastejsie sobasia je davno za vami, aspon teda za nim a podla mna z toho uz asi nic nebude...rovnaky problem mala sesternica, chodila s priatelom 10 rokov a nakoniec sa rozisli pre rovnaky problem, nasla si ineho, ktory si ju vzal ani nie za 8 mesiacov od zoznamenia.

babetta

Nevezme si ta.

Cas, ked chcel, uz presiel, teraz nechce. Nechava si ta, lebo zatial nema lepsiu.

Mozno pod tlakom tehotenstva, ale - si na to odkazana a stojis o to ?

tojehruza

mam kamosku,tej nejde ani tak o sobas, ako to,ze chce mat dieta. A on si dava pozor. Takmi to vysvetlite, populacia sa znizuje a na vine su vraj zeny.
Pozri , povedz mu, ze sobas nemusi byt, ale ze by si chcela dieta, ze ti tukaju hodinky.
Napadlo ta ,ze ci nema nejaky uz mozno dlhodoby bocak?

Aisha5

Tolko, kolko nerozmysla len gulami, ale aj hlavami. Sex moze mat kazdy zochar, ale vychovavat svoje deti a vazit si tento zmysel zivota dokaze iba skutocny chlap. Takyto chlapi maju moj respekt.