Ako ďalej ?

Príspevok v téme: Ako ďalej ?
Luce1204

Ahojte,
posledné týždne mám do všetkého strašnú nechuť, nemám náladu na nič, doslova ma nebaví život.. má to aj svoj dôvod ..
Nie vždy som bývala taká aká som teraz , pred 6 rokmi som bola iná, bola som šťastná,plná života a optimizmu.
Potom si domov priniesla priateľa , poznala som ho odmalička, mala som ho rada prvé mesiace bol v pohode , potom sa niečo zmenilo ... začal mi nadávať , hučať po mne i mojom psovi ,ponižoval ma, nadával mi..
o asi dva roky ako k nám prišiel sme sa presťahovali , tam sa to začalo zhoršovať .. Prišla prvá facka (moja matka bola pri tom, mohla ho zastaviť ,ale nespravila to..) neskôr druhá,tretia ... raz ma chmatol za rameno, vláčil ma tak po celej chodbe až ku mne do izby ,tam ma postavil na nohy, sotil tak ,že som sa tresla o stenu a padla na zem, na to si do mňa schuti kopol.. (tiež pri tom matka bola, nespravila nič...) pokračovalo to , bolo to ako v začarovanom kruhu , nadávanie , hučanie po mne, hučanie po psovi , zmlátil ma , potom keď sa predo mňa postavil pes , zmlátil aj jeho..
vyhrážky typu : ak niekomu niečo povieš zabijem ťa, ale najprv nechám pred tebou skapínať toho bastarda! ..
raz som sa odhodlala povedala som otcovi ,že mi nadáva(viac som nepovedala) keď k nám otec prišiel ,moja matka sa zastala jeho a celé to obrátili proti mne, vraj ja vymýšľam, ja mu nadávam , ja robím bordel ! a keď odišiel , zmlátil ma ako nikdy v živote, šlahol ma o kuchynskú linku, dokopal .... a o týždeň mi pes zmizol a on sa mi začal smiať do tváre ,že ho zabil ... môjho psa, pes ktorý stál celú tú dobu pri mne, znášal všetko so mnou, pretože nikto s mojich "kamarátov" o tom nevedel...
takto to šlo ďalej a ja som si o rok a pol priniesla domov nového psa.
Keďže som už bola staršia a mala som šteňa ktoré bolo treba ochrániť pred ním, začala som sa mu brániť.
dostala som novú chuť žiť..
raz keď domov prišiel opäť sfetovaný /áno,dobre čítate/ chcel sa do mňa opäť pustiť, ale vtedy pribehla moja už pol ročná fenka a skočila predo mňa s vycerenými zubami , nie je najväčšia, ale zuby a skus ma riadne .. zabrzdil sa .
Pamätala si ako ma pred ňou (mala 3 mesiace) zmlátil , dokopal aj ju a potom šlahol o schody..) a teraz tu stojí predo mnou a bráni ma.. ako som vravela , zháčil sa a ustúpil o krok vzad, využila som šancu a rýchlo aj s fenečkou utiekla do izby, odvety to skúsil ešte niekoľko krát , ale vždy predo mňa skočila.
a tak to ostalo pri nadávkach,ponižovaní,trieskaniu s dverami, pri hádkach s matkou (vychádzam s ňou na vonok dobre, keď sme samé,ale vo vnútri by som jej najradšej vykričala niečo nepekné) atď.
ale mňa to i tak stále užiera, keďže psov nadovšetko milujem mám doma momentálne tri fenečky ktoré nadovšetko milujem.
všetky sú opatrné voči chlapom a najmä tá najmenšia .
prestal by kradnúť peniaze, pretože mi babi strážia izbu.
ale i tak sa bojím,že raz prídem domov a babi tu už nebudú, budem opäť sama ..
neustále ma to zožiera, nemám nikoho, možno jednu skutočnú kamarátku ...
ľudia ma poznajú ako šťastné decko ,ktoré nemá problémy, ale ja taká nie som už dlho nie..
nedokážem chytiť novú chuť do života a som z toho na nervy ,občas ma to len tak chytí a začnú mi prúdom tiecť slzy..
po tom všetkom nedokážem normálne žiť, najmä nie ak s ním budem v jednom dome.
Neviem ako ďalej, čo robiť, bojím sa spať a následne sa ráno zobudiť.
Na jednej strane svoju matku mám rada ale na druhej ju nenávidím -tak strašne .. za to ,že to nezastavila,za to ,že sa ma nikdy nezastala ,za to ,že mi dala po papuli keď som jej povedala ,že to on mi zabil psa...
Mám strach,že sa to všetko začne (hoci urážky atď ešte neskončilo)
Som zúfalá, vystrašená - hoci navonok nie je nič poznať.
neustále mi behá po rozume ,prečo práve ja ? prestane to niekedy ?
čo do kelu mám robiť ??
ja už vážne neviem...

karolza

ako čítam ,tak čítam,mne vychádza že to je matkin priateľ

,,
Potom si domov priniesla priateľa , poznala som ho odmalička, mala som ho rada prvé mesiace bol v pohode , potom sa niečo zmenilo ... začal mi nadávať , hučať po mne i mojom psovi ,ponižoval ma, nadával mi..
,,
o asi dva roky ako k nám prišiel sme sa presťahovali , tam sa to začalo zhoršovať
,,

takže:
presťahovali ste sa :?????????
k priateľovi ????????

otec ???????
býva s vami ???????

takže potom by to bolo trošku o inom

s pozdravom karol

-jarka-

a koľko máš rokov? Ako je možné, že sa Ťa rodina nezastane? Treba ho vysťahovať nekompromisne z bytu, to nezvládneš bez pomoci rodiny a prípadne aj polície.

Blondula

keby mojmu decko niekto ublizil,prisaham,ze by to rozchadzal veeelmi dlho !! trosku divne vsetko co pises...to si preboha kedy zacala s nim chodit ?? v 12 ?? ... to by som ti ako mamka dala po papuli ja :DDD mi nehovor,ze u vas byva !!! to je taky problem ho vyhodit a uz ho nepustit ?? a ak by vyvadzal,treba zavolat policiu...

Luce1204

Analyn :
písala som ,že sa ma už dva roky nechytil.
dovtedy to boli modriny väčšinou na chrbte, a cez tričká to nemali ako vidieť.

ina prezyvka

no hej, mas pravdu, nie si na tom az tak zle.. horsie by uz len bolo, keby ta zabil.. mas 15, frajer ta mlati, trieska tebou o stenu, matka sa len prizera, otec je zo "starej skoly".. :D :D

Luce1204

Ono to nie je tak jednoduché.
S otcom som vychádzala celkom dobre,ale on je zo "starej školy" a v poslednej dobe si s ním moc nerozumiem.
Poslednú dobu mi dáva pokoj, maximálne utrúsi nejakú nadávku,poznámku ...
mama sa ma občas zastala,pár krát sa s ním pohádala ale nič to nezmenilo, občas ju chytí "nálada" že to ide riešiť,ale potom ju to hneď aj prejde..
Predtým nemal žiadne sklony k agresivite, priam som ho zbožňovala, prišlo to zo dňa na deň.
Nevravím ,že som svätá , že je to všetko ich vina, že som najväčšie chuďatko , aj ja som spravila v živote kopu chýb , aj ja sa mýlim, aj ja občas vyvádzam hlúposti..
nehovorím o tom,pretože nechcem aby ma ľudia na mňa menili názor len kvôli tomu "kto som" .
Mám 15, nepracujem, nemám príjem , nemám kam ísť.
V podstate nie som na tom až tak zle,sú ľudia ,ktorý sú na tom ešte horšie, a navyše pri šťastí už len tri roky a vypadnem.

Adka56

Ak toto naozaj toleruješ, tak ťa obdivujem, ale nechápem. Bože dievča, čím skôr konaj a urob vo svojom živote zmeny...Takto dlho nevydržíš, buď ti ublíži on, ohrozí tvoj život, alebo to psychicky nezvládneš a budeš si chcieť ublížiť sama. Tvoja mama asi nie je normálna, ak uprednostňuje feťáka pred vlastnou dcérou, no comment... Naozaj sa chceš spoliehať na to, že ťa ochránia psíkovia? Ak máš dobrý vzťah s otcom, zdôver sa mu, možno ti bude vedieť pomôcť, si predsa jeho dcéra. Najlepšie by bolo, ak by si mohla z domu čím skôr odísť, nebudeš predsa čakať na to, kým budeš jedna z tých, ktoré sa ocitli v smutných štatistikách. Život máš len jeden, tak konaj, čím skôr - tým lepšie...

orol

... ak nechceš ísť uvedeným doporučením, tak rozhodne treba od neho čím najskôr odísť, resp. nech sa pakuje on !! P.s- však byt, či dom je Tvoj, či nie??