Pripadám si škaredá...

Mimulus

Vôbec to nie je vtipné a myslím si že keď som mal ja 14 bolo to úplne normálne ,, puberta,, ale ako tu už bolo povedané máš na všetko ešte čas :)

timbo123

Mne príde byť dosť vtipné, keď vidím 14 ročné deti ako sa bozkávajú a držia sa za ruky. Dievčatá ešte ako tak, ale chalani sú vo ôsmej alebo deviatej triede ešte nezrelí na vzťah. Mám o pár rokov viac ako ty a tiež som sama, neriešim to, užívam si život a hlavne poctivo sa vzdelávam:D haha

Bubs

toto isto nie je depresia. za to, že teraz je trend sa už od 11-tich ručičkovať, nemusí to znamenať, že si vadná. skôr to bude preto, lebo takto rozmýšľaš.

TinaM

potesim ta- to co citis nie je depresia :)
Urcite nie si skareda, to, ze si este nemala chlapca znamena, ze si este nestretla takeho, s ktorym by ste si padli do oka. Pri vztahoch plati zlate pravidlo: ked to najmenej cakas, pride to samo. Alebo: ked nehladas, najde sa sam. Netrap sa tym, venuj sa veciam, ktore ta bavia. Pretoze nie je nic horsie, ako zufala baba/zena, ktora vsade hlada chlapa. Bud sama sebou, vaz si samu seba a zacni sa citit pekna. Totiz je to ako s usmevom v telefone- vzdy pocujes, ci sa clovek na druhej strane usmieva alebo nie. Ak sa ty budes citit pekna a sebavedoma, ostatni ta budu vnimat rovnako. A samozrejme to plati aj opacne. Tak si neprivolavaj problemy, lebo naozaj pridu :)

Mimulus

Teresita všetkým sa to síce hovorí ale v Tvojom veku to ozaj pre Teba môže byť problém. No ako som si tu už prečítal tak chalani bývajú nevyspelí a pojašení čo je fakt. Na druhej strane ja som mal dievča až v 19 tich ale bol nato dôvod. No ale aj ja som bol nesmelý a radšej som išiel s partiou chalanov na pivo ako by ma mala vysmiať nejaká ženská. Všetko bude ok neboj a na strednej bude úplne iný život :)
Depky? Z čoho z toho že nemáš chlapca? Prosím Ťa už to nikdy nenapíš a ani o tom nehovor. Daj tomu strednú a potom sa ozvi :)

Zaran

Mne ťahá na 16 a tiež som ešte nikoho nemala pričom drvivá väčšina mojích kamarátok a rovesníčok má už minimálne jeden "vzťah" za sebou.Teraz sa mám potrhať a hned upadať do depky?Nie!Najprv popracuj na sebe,na svojom sebavedomí a potom rozmýšľaj nad chlapmi.Bože.mať tvoje problémy tak som happy :D

Carie

Z toho, že v 14-tich si ešte nemala chalana usudzuješ, že si škaredá? Boha, a čo potom máme hovoriť my. Nie si ty z nejakej cigánskej osady? Ako v tom vtipe, keď píše Rózka do Brava: Milé Brávíčko. Mám už 12 ale ešte som stále panna. Je môj otec homosexuál?