Ako drazdit muza

Amily

Ja som tak draždila chalana..Boli sme von s kamošmi a on bol opreti o preliezky a ja som sa oňho opierala(Chrbtom).A tak z jednouu rukou som ho obchytkavala a ešte neviem čo,ale vedela som že mu to musi robiť strašne dobre.Lebo hneď si ma k sebe pritulil a obimal ma a daval pusy na temeno hlavy. A hodinu nato sme si už uživali...A ešte na druhý deń mi napisal ako ho to vzrušovalo.

Adrianka_1

Chceš ho len dráždiť alebo aj niečo viac? Pretože ak len dráždiť tak neviem či sa mu to bude páčiť.Nie som chalan ale myslím si , že keď ho ženská už poriadne vydráždi a nie je z toho nič, tak je viac sklamaný ako keby nerobíš nič. Tebe by tiež nebolo príjemné keby sa s tebou chalan hrá a ty si celá vlhká a nadržaná a potom odrazu prestane. :) len si premysli čo vlastne chceš :)

emissbond

skus rukou cez nohavice, alebo ako uz spominany je isty trik vyzliect ho do treniek a ritou sa posuchat onho :D alebo aj spredu, mas vela moznosti chce to trosku fantazie :)

boxer

trosku ho posuchaj cez nohavice,a skus ho pomaly pusinkovat po celom tele,as ked si nezoberies penis do ust :) ,mna to tak rodrazdi riadne,alebo ked chces tak provokovat,tak si daj nejake sexy pradlo, nech je aspon v trenkach a ritkou mu prechadzaj cez penis :)

wreck

ano, jasne, sito AKA janekMY33 - najvychytenejsi sexuolog v kraji a druhy najlepsi v okrese, ze? *FACEPALM*

samozrejme nic take nehrozi. ked ho rozrobis a nechas tak, vzrusenie opadne, maly ovisne, a jedina skoda, ktora tam potom je, je nevyuzita prilezitost. :)

Sito

pozor na to ked muza moc rozdrazdis a uz mu stoji a ked nic s toho nebude sa moze stat ze mu zmodraju gulky a ked sa to bude viacej opakovat moze to vies aj k TRVALEJ impotenci.Takze co najmenej drazdit ked nechces sexovat

rok

skús ho dráždiť vlastným telom že mu ukážem zadoček a tak :p jemu sa postavý a prejdi mu jemne parkrat a potom nohavice dolu a stlačiť ho pod žaludom pomaličky hore dole :))