Zaujem, nezaujem ako sa vyznat v muzoch?

Príspevok v téme: Zaujem, nezaujem ako sa vyznat v muzoch?
delisima

ahojte...trochu mi to pride trapne, ale sama nejako nedokazem prist na to ako ma mozno vnima jeden chalan...ked sa jedna o cloveka osobne tak mne vypinaju vsetky senzory :p...pisem si s niekym uz okolo 6 mesiacov, ale nie non-stop...boli chvile kedy sme sa neozvali aj 2 tyzdne navzajom...ja som mu ako prva napisala a nejako si piseme dalej a raz napise on raz zase je...castejsie ja :p...zo zaciatku ako sme si pisali tak maval aj dvojzmyselne narazky zo srandy a bavili sme sa na tom obaja a posledny mesiac uz vobec nic...ziaden dvojzmysel...ked sme si uz nepisali viac dni tak som sa aj na neho vykaslala, ze ja sa uz neozvem a vzdy sa on nakoniec ozval...raz mal aj narazku na osbne stretnutie, ale nebolo to doslovne pod von iba tak to zabalil do inych slov a ja som ho tak inak nepriamo odmietla...asi chyba neviem :(...stale si piseme, ma na mna mile prezyvky, mam pocit akoby sme sa stavali kamaratmi a odtial niet cesty uz inde aj keby sa stretneme lebo uz stratil ten prvotny zaujem...viem je to iba virtualne, ale sedi mi ako clovek a asi trochu aj ja jemu, ked sa mi ozve tiez... neviete mi poradit ako by som jeho postoj ku mne mozno mohla zmenit? chcem vas poprosit o nazor ci moze mat o mna zaujem alebo uz asi skor opadol? muzom a chalanom budem vdacna za odpovede :) tiez, dakujem vsetkym ;)

fifiBB

pozvi ho von, ved o nič nejde..načo zabíjať čas..uvidíš či bude mať pre teba charizmu a simpatie z písmeniek nič nevyčítaš..

Carie

samozrejme mozes urobit ty prvy krok a pozvat ho von, uvidis ci vobec bude chciet a ak hej, konecne ho budes moct spoznavat aj normalne. lebo on sa k tomu zjavne neodhodla nikdy

Carie

Ako a ty ho nepoznas osobne? Nemozes niekoho poznat, ked si ho este ani nevidela. Keby mal zaujem, uz davno ta niekam pozve. Mozno je v nejakom stastnom vztahu a takto si zabija nudu. Alebo nejaky vztah ani nechce a tiez si zabija nudu. Evidentne mu to takto vyhovuje.

Yong

Všade to postupne v písaní na nete vyprší, ja s mojim len face to face viem klábosiť teraz a stále je to poho... Choďte von až vtedy to zistíš, aký je

gbstw

nezaujem....keby mal zaujem ozval by sa.

Ja to tiez riesim podobne, ak mam zaujem tak si idem po nu :D a ked nemam alebo nema ona tak dov1 :)